Alexandra Dinu n-a fost uitată la Românii au talent. ”Sigur e aici, în culise”

Iancu Andreea, Alexandru Puiu 04.02.2022, 21:51
Alexandra Dinu n-a fost uitată la Românii au talent. ”Sigur e aici, în culise”

Sezonul cu numărul 12 de la Românii au talent aduce vești importante pentru fanii show-ului de la Pro Tv. Deși Mihai Bobonete și Dragoș Bucur au ocupat locul foștilor jurați Florin Călinescu și Alexandra Dinu, frumoasa actriță ar putea avea șanse de revenire în fața telespectatorilor. Celebrul actor din serialul Las Fierbinți și prezentatorul Visuri la cheie au făcut o dezvăluire neașteptată.

Alexandr Dinu, amintită la Românii au talent

În prima ediție a noului sezon Românii au talent, Mihai Bobonete s-a făcut remarcat printr-un moment inedit. O concurentă, acrobat de circ de meserie, a reușit să îl convingă pe actorul din Las Fierbinți să lase deoparte teama și să treacă de la comedie la acrobație. Pentru că trapezul ar fi putut să îi pună viața în pericol, Mihai Bobonete s-a gândit rapid la o soluție și a mizat pe revenirea la masa juriului a fostei vedete Pro TV, Alexandra Dinu.

Actorul nu s-a sfiit și s-a ridicat rapid de pe scaun, mergând pe scenă pentru „o tură” la trapez. Bobonete s-a dovedit extrem de curajos, reușind să înconjoare scena și chiar să stea suspendat în aer cu ajutorul colegilor săi. Ușor amețit și cu un gol în stomac, comediantul a recunoscut că experiența sa nu a fost deloc una ușoară. Momentul artistic i-a amintit însă de fosta prezență feminină din cadrul show-ului de talente.

Alexandra Dinu, din nou la Românii au talent?
Mihai Bobonete și Dragoș Bucur i-au înlocuit pe Alexandra Dinu și Florin Călinescu la masa juriului

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, despre fosta jurată Românii au talent

După ce și-a revenit, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur au pornit un dialog amuzant, în care au făcut aluzie și la fosta jurată Alexandra Dinu. În cazul în care momentul pus în practică de „acrobatul” Bobonete s-ar fi încheiat cu vreo accidentare, actorul și colegul său s-au gândit că fosta soție a lui Adrian Mutu ar fi putut cu ușurință să îi ia locul.

„Andi Moisescu: Băi, incredibil că mai avem și noi pe aici

Mihai Bobonete: Dar pe mine m-ai văzut, frățioare, că eu dacă nu făceam comedie, rupeam trapezele astea. Dar când l-au ridicat, am zis ce trebuie să fac? Să mă țin strâns.

Dragoș Bucur: Probabil că pregătiseră și un juriu de rezervă

Mihai Bobonete: A, da, da, da. Garantat e Alexandra Dinu în cameră.

Dragoș Bucur: Cred că e ascunsă pe undeva, sigur în culise.”

Alexandra Dinu și Florin Călinescu au fost înlocuiți în cadrul show-ului de talente de către Dragoș Bucur și Mihai Bobonete. În timp ce Călinescu a plecat la Prima TV, despre actriță nu se cunoaște motivul pentru care aceasta a fost eliminată din formula juriului de la Românii au talent.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...