Alexandra Dinu, emoţionată până la lacrimi de un concurent de la Românii au talent care îşi cântă iubirea pierdută. “Un act de sinceritate”

Ioana Bucur 12.03.2021, 22:08
Alexandra Dinu, emoţionată până la lacrimi de un concurent de la Românii au talent care îşi cântă iubirea pierdută. “Un act de sinceritate”

Nu ai cum să îl asculți fără să plângi. Alexandra Dinu emoţionată până la lacrimi de un concurent de la Românii au talent . Dan Junior Ungureanu a urcat pe scena show-ului pentru a-și cânta iubirea…iubirea pierdută.

Alexandra Dinu emoţionată până la lacrimi de un concurent de la Românii au talent

Alexandra Dinu emoţionată până la lacrimi de un concurent de la Românii au talent . Dan Junior Ungureanu a venit la Românii au talent ca să îi strige durerea. Doar că, atunci când vorbim despre artiști, strigătul poate lua o formă minunată. În cazul de față, un cântec simplu, dar care nu are cum să lase pe cineva indiferent. Tânărul, care are 24 de ani și locuiește în București, își câștigă existența muncind din greu. Nu este job-ul la care ar fi visat când era copil, însă motto-ul este „în orice ai face, trebuie să fii cel mai bun”.

„Fac curăţenie la o sală de fitness, aranjez greutăţile, dau cu mopul, şterg toaletele. Nu pot să zic că e job-ul pe care mi l-am dorit. Dar înainte de asta am lucrat la negru, într-un magazin. În orice ai face trebuie să fii cel mai bun. Încerc asta, nu ştiu dacă îmi iese mereu”, a spus concurentul.

Dan a venit la Românii au talent pentru că iubește. A vrut ca momentul său de pe scena concursului să fie o declarație de dragoste pentru femeia ce i-a furat inima.

„Am venit la Românii au talent pentru că iubesc. Am venit să îi cânt unei fete, ştie că o iubesc. Studiază în Iaşi, este din Suceava. Ne-am cunoscut pe Facebook. Nu ne-am întâlnit încă din cauza pandemiei. Cred că şi-a găsit pe altcineva între timp. O iubesc foarte mult, cred că trebuia să fac mai multe. Nu ştie că vin aici, e o surpriză şi sper să îi placă. E singurul colţ de rai pe care l-am simţit vreodată”, a mărturisit el.

Alexandra Dinu, emoționată până la lacrimi de un concurent de la Românii au talent
Dan Junior Ungureanu, la Românii au talent

Ceea ce la prima vedere a părut o simplă declarație de dragoste, se transformă într-una dintre cele mai sincere și neașteptate povești. Concurentul le-a povestit juraților că s-a îndrăgostit de o fată dintr-un alt oraș, în urma unui comentariu de pe Facebook.

„Totul a inceput de la un comentariu pe Facebook. I-am dat mesaj, mi-a raspuns si de acolo am tot vorbit. Trebuia sa ne intalnim pana in pandemie…Cred ca si-a gasit pe altcineva dar, ei, o iubesc, ce pot sa fac? Poate n-a rezonat foarte bine. Am incercat sa ii fiu prieten după, dar n-am reusit. O iubesc foarte mult. Nu stie ca vin aici. E o surpriza pentru ea. Sper sa ii placa. O cheama Andreea Camelia si este singurul colt de Rai pe care l-am simtit vreodata.”, a declarat Dan Ungureanu inainte sa inceapa sa cante la Romanii au Talent.

Jurații au fost cuceriți

Andra s-a cutremurat când a auzit „zbuciumul” din sufletul concurentului. „Stau şi mă gândesc cum e mai bine. Să fii judecat aspru pentru că te arăţi aşa cum eşti sau să fii apreciat pentru ceea ce nu eşti. Prima parte a interpretării am luat-o ca pe un zbucium din sufletul tău, deşi acolo era vorba despre o tehnică. M-a prins povestea ta. Ca om, îţi doresc să îţi fie bine! Poate nu a fost să fie ea, poate acum te priveşte cea care trebuie la TV, nu ştiu. Lasă-mă să fiu romantică”, a spus artista.

Momentul lui a emoționant-o până la lacrimi pe Alexandra Dinu.

„Dincolo de cuvinte, se simt durerea, neputința si zbuciumul, toată această nesiguranta a ta. A fost un act de sinceritate, pe care sper sa-l aprecieze si ea”, a spus jurata.

Urmăriți Impact.ro și pe