Alex Velea, făcut praf într-o melodie care a strâns 2,2 milioane de vizionări pe Youtube în doar o zi. Cuvinte greu de reprodus pentru soțul Antoniei

Rădulescu Valentin 25.05.2020, 17:07

În ultima perioadă se credea că scandalul dintre Alex Velea și Abi a luat sfârșit, dar Abi a dovedit că nu se lasă bătut și a apărut în cele din urmă cu un disstrack. În piesa care a strâns 2,2 milioane de vizualizări pe Youtube, Abi îi aruncă lui Velea mai multe reproșuri și înjurături greu de reprodus.

Alex Velea a fost făcut praf într-o piesă cu 2,2 milioane de vizualizări. Ce cuvinte i-au fost adresate pentru partenerul Antoniei?

Scandalul dintre cei doi artiști a apărut în luna ianuarie, atunci când s-au întâlnit la vizionarea unui film abia lansat. La aceea vreme, Abi a susținut pe rețelele de socializare că Alex Velea ar fi vrut să îl bată, totul din cauza unor story-uri postate pe Instagram. La ceva vreme după ce și-au aruncat reproșuri unu altuia, Alex Velea a postat un vlog prin care susține că nu a vrut să îl bată pe cel autointitulat ”Rege pă România”. La numai două zile de la această afirmație, iubitul Antoniei a lansat și un disstrack pentru Abi, piesă în care îl face pe artist de râs prin mai multe cuvinte grele.

În mijlocul lunii mai, Alex Velea a postat din nou un disstrack numit ”Ciorditoru’ PUR”, iar internauții au precizat că îi este adresat lui Zbir și Abi. Acest lucru se pare că l-a făcut pe Abi să iasă de sub ”carapace”, așa că i-a răspuns lui Velea printr-un disstrack intitulat ”CAINELE MEU”. În această piesă pare că Abi nu mai are nici un pic de bun simț, astfel încât aruncă la adresa lui Velea mai multe înjurături și semne obscene, numindu-l ”zdreanța mea”. Cel care s-a autointitulat ”Rege pă România”, nu are nici un fel de reținere nici de partenera artistului, pe care o face într-un mod subtil ”bestie”. Mai mult, artistul îi spune și că ar trebui să facă un test ADN, totul ca să dovedească faptul că cei băieții pe care îi are cu Antonia sunt ai lui.

„Frumoasa si bestia, Velea si Antonia
Dar pacat ca nu stim care dintre voi e femeia (Yeah)
Din vina ta ta ta (Yeah, yeah), din vina ta ta ta (Hey)
Hai mana sus acum, toate fetele
Cred ca e timpu ca Velea sa faca un test ADN
Sa vedem daca pe bune aia sunt copii lui
Sau a lui sau a lui, ar putea fi a oricui”, sunt unele din versurile piesei.

Alex Velea, făcut praf într-o melodie care a strâns 2,2 milioane de vizionări pe youtube în doar o zi. Cuvinte greu de reprodus pentru soțul Antoniei
Alex Velea, făcut praf într-o melodie care a strâns 2,2 milioane de vizionări pe youtube în doar o zi. Cuvinte greu de reprodus pentru soțul Antoniei

Piesa a strâns 2.2 milioane de vizualizări

La nici 24 de ore de la urcarea piesei pe Youtube, Abi a strâns peste 2 milioane de vizualizări, o sumă uriașă pentru un artist din România. În ultima perioadă Abi a dispărut din fața presei, dar se pare că în tot acest timp a pregătit un răspuns la disstrack-ul lui Velea, făcut la începutul anului. Totodată, la finalul videoclipului, Abi arată semnul păcii, ceea ce înseamnă că scandalul dintre cei doi ar putea lua sfârșit aici.

Lino Golden a apărut și el în acest scandal. Imediat după lansarea piesei pe Youtube a lui Abi, Lino a sărit să îl apere pe Alex Velea, aruncând mai multe vorbe grele la adresa lui Abi, prin piesa intitulată ”Abi$”, fiind și el un disstrack. De când Abi și-a început cariera muzicală și a obținut faimă, a avut mai multe controverse cu vedetele din România.

Urmăriți Impact.ro și pe