Alex Cicâldău, șocat de decizia lui Mirel Rădoi de a pleca de la națională. ”Nu știa nimeni absolut nimic. Am aflat când am ajuns acasă”

Andrei Cezar 14.10.2021, 14:25
Alex Cicâldău, șocat de decizia lui Mirel Rădoi de a pleca de la națională. ”Nu știa nimeni absolut nimic. Am aflat când am ajuns acasă”

Alexandru Cicâldău este unul dintre jucătorii de bază în angrenajul echipei naționale. Sub comanda lui Mirel Rădoi, fotbalistul echipei Galatasaray a avut evoluții bune de la meci la meci.

Mijlocașul în vârstă de 24 de ani a oferit recent primul său interviu după transferul la echipa din capitala Turciei. Cicâldău a vorbit, printre altele, despre cel mai arzător subiect al acestor zile, și anume anunțul selecționerului privind demisia de pe banca primei reprezentative.

Alex Cicâldău nu concepe ca Mirel Rădoi să părăsească naționala

Mijlocașul român a fost cumpărat de Galatasaray, în această vară, de la Universitatea Craiova, cu 6,5 milioane de euro. Cicâldău i-a impresionat pe turci cu evoluțiile sale și a devenit rapid unul din favoriții lui Fatih Terim. El a înscris două goluri pentru Galatasaray, dintre care unul la debut. 

Mirel Rădoi i-a apreciat evoluțiile de la echipa de club și l-a convocat pe Cicâldău la ultimele acțiuni ale echipei naționale. El a avut evoluții constante și a demonstrat deja că este un jucător de bază pentru prima reprezentativă.

După meciul România – Armenia de luni, scor 1-0, selecționerul a șocat pe toată lumea cu anunțul său. El a delcarat, la conferința de după partidă, că intenționează să își dea demisia înainte de barajul pentru calificare la Campionatul Mondial. Astfel, Rădoi ar urma să mai stea pe banca echipei naționale încă două meciuri: cu Islanda și Liechtenstein.

Alex Cicâldău, unul dintre titularii lui Mirel Rădoi a declarat că nu i-a venit să creadă, atunci când a aflat că selecționerul vrea să părăsească naționala.

Conferința de presă a fost după ce noi ne-am despărțit de Mister, am plecat spre case. Am aflat apoi. Am verificat pentru că nu-mi venea să cred.”, a declarat Alexandru Cicâldău pentru Playsport.ro.

Alex Cicaldau, socat de decizia lui Mirel Radoi de a pleca de la nationala. ”Nu stia nimeni absolut nimic. Am aflat cand am ajuns acasa”
Alex Cicaldau, socat de decizia lui Mirel Radoi de a pleca de la nationala. ”Nu stia nimeni absolut nimic. Am aflat cand am ajuns acasa”

Alex Cicâldău: ”Nu am cuvinte să spun cât de rău mi-ar părea să plece”

Mijlocașul român își pune toate speranțele că Rădoi va reveni la sentimente mai bune și va continua munca pe banca echipei naționale și după cele două meciuri. Mai ales că România are șanse mari să prinda barajul pentru Mondialul din Qatar.

Păi sunt două lucruri diferite. Pe de o parte, decizia îi aparține și nu am ce să comentez despre ea, îl respect enorm pe Mirel Rădoi. Pe de altă parte, nu am cuvinte să spun cât de rău mi-ar părea să plece…

Prefer să mă gândesc la faptul că nu va pleca. Eu am lucrat cu Mister și la naționala de tineret, am obținut performanțe foarte frumoase, am început acum un drum bun la seniori… Îmi place cum lucrează, știu ce om extraordinar este… Avem altă față ca echipă acum, jucăm și bine și au venit și rezultatele. Ar fi mare păcat. Știi cum e? Eu trăiesc un vis la Galatasaray și am început să trăiesc și un vis la națională, avem șanse foarte mari să prindem barajul. Am arătat că ne putem apăra bine, că putem ataca bine. Sper să cotinuăm cu Mirel Rădoi visul spre calificarea la Mondial. Eu voi veni mereu cu toată inima la națională și voi da totul mereu, sper că v-ați obișnuit.”, a mai declarat fotbalistul.

Urmăriți Impact.ro și pe