Alex Chipciu, dat de gol de un fost antrenor de la Steaua: ”Îl știu, e recalcitrant”

Andrei Cezar 03.08.2021, 17:41
Alex Chipciu, dat de gol de un fost antrenor de la Steaua: ”Îl știu, e recalcitrant”

Mariu Șumudică l-a dat afară din lot pe Alexandru Chipciu, după ce jucătorul a avut o atitudine agresivă la antrenament față de unul dintre colegii săi. Antrenorul clujenilor și-a anunțat decizia cu doar 24 de ore înainte de meciul contra celor de la Young Boys Berna, din turul trei prelimianar al Champions League. Se pare însă că Alex Chipciu nu ar fi la primul incident de acest fel. În trecut s-a certat și cu unul dintre antrenorii pe care i-a avut la Steaua.

Alex Chipciu, dat de gol de un fost antrenor de la Steaua: ”Îl știu, e recalcitrant”

Prima manșă a meciului dintre CFR Cluj și Young Boys Berna va avea loc pe stadionul din Gruia, marți, de la ora 21:00. Elevii lui Marius Șumudică se pregătesc să înfrunte o echipă al cărei lot se ridică la o valoare totală de 61,8 milioane de euro, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Echipa din ”Țara Cantoanelor” are și un palmares impresionant: 15 titluri de campioană și  7 Cupe ale Elveției și o Cupă a Ligii Elveției.

În meciul de diseară, Alexandru Chipciu va fi marele absent al clujenilor. El a avut un rol determinant în calificarea în turul al doilea preliminar al Champions League, după ce a marcat un gol superb în returul cu Banja Luka.

După ce l-a dat afară din lot pentru comportamentul violent la adresa coechipierului său Otto Hindrich, Marius Șumudică a declarat că se aștepta ca jucătorul să își ceară scuze pentru ieșirea nervoasă, însă acest lucru nu a s-a întâmplat.

Alex Chipciu, dat de gol de un fost antrenor de la Steaua: ”Il stiu, e recalcitrant”
Alex Chipciu, dat de gol de un fost antrenor de la Steaua: ”Il stiu, e recalcitrant”

”Am avut un clinci cu el la Steaua”

Se pare însă că Alex Chipciu nu este la prima abatere de acest fel. Când era jucător al Stelei, mijlocașul drepata a avut o atitudine asemănătoare față de fostul său antrenor secund. Nicoale Dică a fost cel care a recunoscut acest lucru.

Se întâmplă la multe echipe, dar nu ştim ce a strâns el în ultima perioadă şi a răbufnit la antrenament. Dar îl cunosc foarte bine pe Alex, l-am avut la Steaua, când eram cu Costel şi cu Mirel.

Am avut și eu un clinci cu el la Steaua. Da, când eram secund am avut un clinci personal cu el, dar ne-am împăcat. N-a fost nicio problemă. Nu vreau să zic de unde a plecat tot. A fost pe moment, în câteva zile ne-am revenit.

Îl cunosc foarte bine şi sunt sigur că el regretă acum că a făcut acest gest. Îl știu, e recalcitrant, dar după regretă ieșirele pe care le are. Cred că se va duce să-și ceară scuze. E valoros, dă totul pentru echipă. E prea drastic dacă se renunță la el. Şumudică ştie şi el, că a fost fotbalist și a avut şi el ieşiri. Poate şi Chipciu a supărat că a jucat mai puţin”, a spus Dică la TV Telekom Sport.

Alexandru Chipciu a venit la CFR Cluj în ianuarie 2020. Opt meciuri a jucat Chipciu în acest sezon pentru echipa din Gruia și a marcat un singur gol.

Urmăriți Impact.ro și pe