Alex Bodi, gest nebunesc pentru Bianca Drăgușanu. Cum încearcă să se împace cu blondina

Redacția IMPACT 26.03.2020, 10:55
Alex Bodi, gest nebunesc pentru Bianca Drăgușanu. Cum încearcă să se împace cu blondina

Alex Bodi a făcut un gest necugetat, totul pentru a putea fi alături, iarăși, de Bianca Drăgușanu. Afaceristul originar din Mediaș a luat o decizie de ultim moment, pentru a putea să se întoarcă în România. De asemenea, totul s-a petrecut și în contextul actual al pandemiei, resimțită și pe teritoriul țării noastre.

Alex Bodi, gest nebunesc pentru Bianca Drăgușanu. Cum încearcă să se împace cu blondina

Cei doi au divorțat pe data de 10 martie, la notar, iar momentul a culminat și cu un scandal între ei. Ulterior, afaceristul s-ar fi întors în Londra, unde petrecuse ultima perioadă, în compania Dariei Radionova, cu care s-a tot vehiculat că ar avea o nouă relație. Momentele tensionate din clipa de față, din România, din pricina pandemiei, par să îl fi adus pe Alex Bodi la o nouă realitate. Bărbatul a apelat la resursele sale pentru a putea să revină din Marea Britanie, cu ajutorul unui avion privat.

Alex Bodi a ajuns în țară cu o zi în urmă din Londra, pentru că și-ar dori să se împace cu Bianca Drăgușanu, potrivit celor de la wowbiz.ro. Deși în ultima perioadă, atunci când a vorbit despre acest subiect sensibil al mariajului lor, bărbatul a negat vehement o asemenea posibilitate. Se pare că fostul soț al blondinei s-a răzgândit și ar vrea să își mai acorde o șansă relației.

Alex Bodi, gest nebunesc pentru Bianca Drăgușanu. Cum încearcă să se împace cu ea
Fostul soț al Biancăi a făcut un gest nebunesc, în plină pandemie. Afaceristul s-a întors rapid în țară

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu ar fi marcat o revenire în calitate de cuplu, în plină pandemie. Toate acestea au fost confirmate chiar de către afaceristul care pare să fi revenit la sentimentele de altădată. A făcut publică o imagine cu cei doi, realizată la o petrecere la care au participat acum mai mult timp. Vedeta ar fi revenit în România, însă el și Bianca nu s-au putut vedea față în față, cât să poată sărbători, ca să nu riște o îmbolnăvire. Totuși, au vorbit la telefon o noapte întreagă, după care bărbatul a postat respectiva fotografie, cu un mesaj folosit și în trecut.

„Noi doi împotriva lumii! Love of my life (n.r.: iubirea vieții mele)”, a fost mesajul lui Alex Bodi, ce însoțește o fotografie mai veche cu cei doi.

Urmăriți Impact.ro și pe