Alex Bodi, din nou împreună cu fosta soție. Cum au petrecut cei doi într-un club de fițe de pe litoral. Imagini de senzație

Madlen Moraru 21.06.2020, 13:47

Alex Bodi și fosta soție s-au distrat într-un club de fițe de pe litoral. Cei doi au ales ca destinație de weekend o stațiune de la malul Mării Negre. Afaceristul a fost surprins chiar când participa la o petrecere dintr-un club de fițe.

Alex Bodi, din nou împreună cu fosta soție

Momentele filmate au ajuns direct pe contul de Instagram al lui Alex Bodi. În mod uimitor, alături de acesta a petrecut fosta lui soție, nimeni alta decât Bianca Drăgușanu. Spre marea surpriză a fanilor, filmulețele din mediul online au înfățișat-o pe blondină cât se distra pe cinste. Cei doi pare că au îngropat iarăși securea războiului, deși e cunoscut că după cea mai recentă despărțire, afaceristul s-a refugiat tot în brațele rusoaicei Daria Radionova.

Alex Bodi, din nou împreună cu fosta soție. Cum au petrecut cei doi într-un club de fițe de pe litoral. Imagini de senzație
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au petrecut împreună pe litoral și în acest weeekend

Afaceristul și fosta prezentatoare TV s-au distrat într-un club de fițe din Mamaia. Ei au ales litoralul și în acest sfârșit de săptămână. Pentru a le arăta tuturor cât de mult le-a lipsit atmosfera de petrecere, cuplul format din Bianca și Alex Bodi au dansat până în zori în club, la mare. Aceștia s-au filmat și pozat împreună, iar Bianca le-a oferit o surpriză în plus internauților. Blondina a îmbrăcat o rochie superbă de club, cel mai probabil o creație proprie, și cât se poate de transparentă. Articolul vestimentar i-a fost remarcat și de către Alina Ceușan, care i-a lăsat un comentariu în dreptul pozelor de pe Instagram. Vedeta s-a declarat total cucerită de rochia purtată de către Bianca în club.

Cum au petrecut cei doi într-un club de fițe de pe litoral. Imagini de senzație

Imaginile de senzație au putut fi urmărite și pe contul de Instagram al lui Alex Bodi. De asemenea, mulți au remarcat că la un moment dat afaceristul i-a înmânat fostei soții telefonul, iar Bianca era cea care filma în locul lui distracția de la mare. Din câte se pare aceștia s-au apropiat și mai mult, odată cu cea mai nouă împăcare, din urmă cu câteva săptămâni. Mai este cunoscut că Alex Bodi i-a făcut un cadou de proporții Biancăi, când i-a dăruit un cățel scump.

Urmăriți Impact.ro și pe