Alex Bodi a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu cu două femei. Detalii picante din despărțirea celor doi

Rădulescu Valentin 26.05.2020, 19:33

Povestea de dragoste dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu se pare că s-a sfârșit de tot. Afaceristul deja și-a găsit două femei cu care să își petreacă timpul, astfel încât pare că a uitat-o de tot pe Bianca. Cu cine se mai iubește afaceristul pe lângă frumoasa rusoaică?

Cu ce femei a înlocuit-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu?

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou, după perioada de izolare în care cei doi nu s-au înțeles de loc. Așa că, drumurile lor s-au separat, iar Alex Bodi se iubește acum nu cu una, ci două femei. Numele noii sale partenere este Cassandra, o brunetă focoasă pe care a adus-o imediat în patul său. Bruneta este pusă pe distracții, iar de când locuiesc împreună, fac mereu petreceri cu lăutari și mulți invitați.

Bianca Drăgușanu speră însă la o împăcare cu afaceristul, așa cum s-a întâmplat recent în ultimul timp. Vedeta așteaptă telefoane de convingere și cadouri, dar acest lucru se pare că nu se mai întâmplă. Bianca s-ar fi despărțit de Alex Bodi din cauza infidelităților nenumărate pe care le-a făcut în timpul relației.

Cassandra, noua iubită a lui Alex Bodi
Cassandra, noua parteneră a lui Alex Bodi

Alex Bodi va locui cu rusoaica la Londra

În timp ce Bianca încearcă să îl recucerească pe afacerist cu poze aproape nud pe rețelele de socializare, exact așa cum afaceristul îi interzicea să o facă, acesta și-a făcut deja planuri de plecare. Gesturile disperate ale blondinei pare că nu au reușit să îi atragă atenția, așa că Alex Bodi urmează să locuiască pentru un timp la Londra, alături de rusoaica lui favorită, Daria Radionova.

„Alex și Daria urmează să se vadă în curând. La începutul lunii iunie, el va pleca la Londra pentru câteva săptămâni. Acolo, desigur, va locui cu rusoaica, pe care o place mult pentru că este o tipă foarte deschisă, amuzantă, liniștită și sigură pe ea. Lângă ea Alex este tot numai un zâmbet. Cu Bianca, în schimb, este mereu tensionat și atent să nu spună vreun cuvânt care să o supere. O mai iubește, sigur, dar nu vrea să se mai împace cu ea. Este convins că Bianca pur și simplu nu știe să trăiască frumos, să iubească frumos”, ne-au declarat surse din anturajul celor doi.

Urmăriți Impact.ro și pe