Alertă cu noul virus la penitenciarul în care este închis Dincă! Ce se întâmplă, în aceste clipe, cu “monstrul din Caracal”

Madlen Moraru 05.06.2020, 20:06
Alertă cu noul virus la penitenciarul în care este închis Dincă! Ce se întâmplă, în aceste clipe, cu “monstrul din Caracal”

A fost alertă cu noul virus la penitenciarul în care este închis Gheorghe Dincă! Cel despre care s-a presupus că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu se află în arest încă din luna iulie 2019. De curând magistrații au luat o hotărâre și în ceea ce privește procesul bărbatului supranumit și “monstrul din Caracal”.

Alertă cu noul virus la penitenciarul în care este închis Dincă

Alerta cu noul virus de la unitatea de detenție în care se află închis și Gheorghe Dincă a fost anunțată recent. Un angajat de la Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova a fost testat pozitiv pentru noul virus după ce i-au fost prelevate mostrele necesare. Bărbatul a devenit suspect că ar fi infectat încp din urmă cu câteva zile, când brusc a început să acuze stări de rău.

Alertă cu noul virus la penitenciarul în care este închis Dincă! Ce se întâmplă, în aceste clipe, cu “monstrul din Caracal”
Gheorghe Dincă este încarcerat în incinta Penitenciarului Craiova alături de complicele său Ștefan Risipițeanu

Este vorba despre o persoană din sectorul administrativ al respectivului penitenciar în care este închis și presupusul făptaș al adolescentelor de 15 și 18 ani. A fost declanșată inclusiv o anchetă epidemiologică. Și în cazul celui numit și „monstrul din Caracal” din pricina faptelor odioase pentru care a fost trimis în judecată au fost luate măsuri suplimentare.

Ce se întâmplă, în aceste clipe, cu “monstrul din Caracal”?

Potrivit celor de la gândul.ro, Gheorghe Dincă a fost ferit alături de un grup de deținuți din calea pericolului infectării cu noul virus. De aceea, au fost dispuse măsuri suplimentare care l-au inclus și pe fostul mecanic auto. Reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) au transmis ulterior, după ce angajatul a fost diagnosticat joi că acesta a avut un contact minumum cu deținuții, de aproximativ 15 minute.

Totodată, bărbatul a început să aibă simptomele caracteristice în cursul acestei săptămâni, dar a purtat mască atunci când a intrat în contact cu persoanele din penitenciar. Bărbatul a făcut inclusiv febră și de aceea s-a decis să fie testat de urgență. Rezultatul a fost unul pozitiv pentru noul virus și de aceea a fost trimis acasă în izolare. La fel și colegii cu care a intrat în contact au fost băgați în carantină.

Drept urmare, Gheorghe Dincă a devenit unul dintre cei mai bine păziți deținuți ai acestui penitenciar. Mai mult cu câteva zile în urmă magistrații Tribunalului Olt au anunțat că procesul bărbatului acuzat de dublă crimă va putea începe cât mai curând cu putință.

Urmăriți Impact.ro și pe