Alertă alimentară în magazinele Lidl. Toți clienții trebuie să afle. Un produs apreciat de români a fost retras de la vânzare

Badea Violeta 22.09.2022, 16:51
Alertă alimentară în magazinele Lidl. Toți clienții trebuie să afle. Un produs apreciat de români a fost retras de la vânzare

Veste incredibilă pentru fanii Lidl! Un produs extrem de popular a fost retras de la rafturile celebrului supermarket. Persoanele care au apucat deja să cumpere acest produs sunt rugate să nu îl deschidă și să-l manipuleze cu atenție. Despre ce este vorba, veţi afla din rândurile următoare!

Lidl a retras un produs de la raft

Alertă alimentară în Marea Britanie! Clienții Lidl au fost anunțați de faptul că celebrul retailer german a retras de la vânzare un produs extrem de consumat. Lidl a retras de la vânzare loturi întregi de doze de bere, pe fondul temerilor legate de siguranță.

Într-un comunicat de presă, retailerul german a anunțat informat cumpărătorii că a rechemat berea marca „Stewart Brewing Crazy Haze – Hazy IPA” ca măsură de precauție.

Potrivit Agenției pentru Standardele Alimentare din Marea Britanie (ASA), persoanelor care au achiziționat deja produsul sunt sfătuite să viziteze cel mai apropiat supermarket Lidl pentru a returna produsul sau pentru a-l schimba. Oficialii supermarketului precizează că recheamă doar IPA-urile cu codurile de lot L1, L2, L3 și L4.

„Dacă ați cumpărat produsul, vi se recomandă să nu îl deschideți. În schimb, puneți-l într-o pungă de plastic și răciți-l bine. Manipulați-l cu grijă atunci când îl returnați la un magazin Lidl GB pentru o rambursare completă, cu sau fără chitanță.

Alte coduri de lot sau produse Stewart Brewing nu sunt afectate de această rechemare”, se menționează în comunicatul companiei.

Citește și Alertă alimentară la Carrefour și Kaufland. Un produs contaminat cu o bacterie care poate provoca probleme digestive a fost retras de urgență de la vânzare!

Alerta alimentara la Lidl
Alerta alimentara la Lidl. Berea „Stewart Brewing Crazy Haze – Hazy IPA” a fost retrasa de la vanzare in Marea Britanie

Produsul prezintă pericol de rănire

Potrivit oficialilor supermarketului, eventuala suprapresiune a dozelor poate provoca diverse umflături și o potențială ruptură din cauza supra-carbonării, ceea ce ar duce la o potențială rănire.

Și în Liverpool, oficialii supermarketelor Lidl  au retras dozele de bere de la vânzare, pentru a nu pune niciun client în pericol. Momentan nu se știe dacă și alte magazine au întâmpinat probleme cu aceste produse.

Românii nu trebuie să-și facă griji în privința acestora, deoarece Lidl România anunță că a scos de la vânzare produsele compromise sau cele depistate cu anumite probleme.

Citește și Alertă alimentară într-un lanț de magazine din România. Produsul pe care mulți români îl consumă e scos de pe rafturi!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...