Alegeri locale 2020. Motivul pentru care Klaus Iohannis și-a făcut apariția fără soție la vot. Mesajul președintelui pentru români

Diana Dumitrache 27.09.2020, 10:27

În jurul orei 9:30, Klaus Iohannis a venit să voteze următorul primar al Bucureştiului, însă toată lumea a observat că nu a fost însoţit de soţia sa. Care este motivul pentru care Carmen Iohannis nu i-a fost alături în această zi preşedintelui României? (Sursă foto: Impact.ro)

Alegeri locale 2020. Motivul pentru care Iohannis nu a venit însoţit de soţie

Klaus Iohannis a sosit, la ora 9:35, la secţia de vot de la liceul Jean Monnet din Bucureşti, însă nu a fost însoţit de soţia sa. Motivul l-a explicat chiar preşedintele României zilele trecute. Se pare că Prima Doamnă a Romeniei va vota primarul Sibiului, acolo unde îşi are domiciliul.

“Este bine să se ştie că mi-am făcut viză de reşedinţă pe Bucureşti. Voi vota la alegerile locale aici. Voi vota pentru primar general şi de sector şi pentru CGMB şi de sector”, preciza Iohannis.

Astăzi, 27 septembrie, Preşedintele a îndemnat românii să meargă la vot, pentru a nu lăsa pe alţii să decidă în locul lor.

”Este foarte important să mergem la vot, să nu lăsăm pe alții să decidă în locul nostru. Astăzi îi alegem pe cei care conduc comunitățile în care trăim. Este foarte important să ne uităm bine la candidați și să îi alegem pe cei care pot face ceva pentru comunitate, fiindcă până la urmă de ei depinde cum arată spitalul, cum arată școala, dacă drumurile sunt întreținute, dacă parcurile sunt bine întreținute, dacă traficul este dirijat așa cum trebuie”, a declarat Klaus Iohannis după ce și-a exercitat dreptul la vot.

Alături de preşedinte, însă, a fost Delia Dinu, consilier prezidenţial, şefă a departamentului de Protocol al Preşedinţiei.

Alegeri locale 2020. Motivul pentru care Klaus Iohannis și-a făcut apariția fără soție la vot. Mesajul președintelui pentru români
Alegeri locale 2020. Motivul pentru care Klaus Iohannis și-a făcut apariția fără soție la vot. Mesajul președintelui pentru români

Alegeri locale 2020. Iohannis, întâlnire cu Nicușor Dan

Cu doar câteva zile înainte de alegerile locale 2020, Nicușor Dan și premierul Ludovic Orban s-au întâlnit cu Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Se pare că preşedintele şi candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR-PLUS au dezbătut problemele din Capitală şi cum ar putea fi acestea rezolvate, în contextul în care Dan este cotat cu prima șansă să câștige mandatul de primar general.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...