Alegeri locale 2020. Cum și-a făcut apariția Gabriela Firea, încă de la prima oră a dimineții, la secția de vot. Toți au fost uimiți s-o vadă așa

Alegeri locale 2020. Cum și-a făcut apariția Gabriela Firea, încă de la prima oră a dimineții, la secția de vot.

Ziua atât de mult aşteptată de politicienii români a sosit. Gabriela Firea şi-a făcut aparita încă de la prima oră a dimineţii, la secţia de vot pentru alegerile locale 2020.

Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea, la prima oră a dimineţii, la vot

Nici nu se luminase bine de ziuă, că primarul general al Capitalei a venit să voteze. Gabriela Firea a ajuns la secţia de votare cu câteva minute înainte ca aceasta să se deschidă, motiv pentru care a trebuit să aştepte. Edilul a precizat că votul sau a fost unul pentru oameni, pentru ca aceştia trebuie să fie pe primul loc.

“Mă bucur că am ajuns și de această dată să fiu primul votant din această secție. Am votat cu gândul la toți copiii din București, la toți tinerii, la toți adulții și la bunicii noștri.Toți sunt foarte importanți. Ne dorim cu toții investiții în infrastructură, de asemenea combaterea poluării, investiții foarte mari pentru că s-a simțit nevoia și în această perioadă de pandemie, cu toate spitalele. Cei mai importanți sunt oamenii și oamenii trebuie să fie pe primul loc, nu? Cu aceste gânduri am venit. De mâine, tot la muncă. Numai bine,” a declarat Gabriela Firea.

Alegeri locale 2020. Cum și-a făcut apariția Gabriela Firea, încă de la prima oră a dimineții, la secția de vot. Toți au fost uimiți s-o vadă așa

Alegeri locale 2020. Cum și-a făcut apariția Gabriela Firea, încă de la prima oră a dimineții, la secția de vot. Toți au fost uimiți s-o vadă așa

Aşa cum era de aşteptat, Firea a postat şi pe Facebook imagini cu ea în timp se ajunge la secţia de votare.

”De la prima oră a dimineții. Cu inima larg deschisă și bune intenții. Să aveți o zi frumoasă!”

Alegeri Locale 2020: Nicușor Dan sau Gabriela Firea?!

Cel mai important “meci” al alegerilor locale se dă, bineînţeles, la Bucureşti. Preferaţii locuitorilor din Capitală sunt Nicușor Dan, din partea Alianței USR-PLUS, susținut de PNL, şi Gabriela Firea, care vine de la PSD. Conform unui sondaj de opinie realizat de “Novel Research!” Nicușor Dan este sprijinit de 33% dintre locuitorii din Capitală, în timp ce contracandidata lui se poate baza doar pe 30,5% dintre cetăţeni.

68% dintre bucureșteni cred, de asemenea, că rezultatul alegerilor pentru Primăria Muncipiului București va fi unul strâns, în timp ce 31% sunt de părere că va fi o diferență semnificativă între câștigător și locul secund. De asemenea, 54% dintre bucureșteni nu cred că Gabriela Firea mai merită un mandat, prin comparație cu 35% care sunt mulțumiți de activitatea sa.

Peste 19 milioane de cetăţeni cu drept de vot sunt aşteptaţi la urne duminică, pentru a-şi alege primarii, consilierii locali şi judeţeni şi preşedinţii de consilii judeţene, procesul de votare urmând să se desfăşoare în condiţii foarte stricte, impuse ca urmare a pandemiei de COVID-19.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI