Alegeri 2020 în SUA – ce sume poți câștiga la pariuri dacă mizezi pe Biden sau Trump

Daria Petrescu 28.10.2020, 10:00
Alegeri 2020 în SUA – ce sume poți câștiga la pariuri dacă mizezi pe Biden sau Trump

Mai este doar o săptămână până la alegerile prezidențiale din America. Lupta este strânsă între Donald Trump și Joe Biden. Susținătorii celor doi au luat cu asalt casele de pariuri pentru a miza pe preferatul lui. Rămâne de văzut cine a avut mână bună, atunci când a ales. Iată ce sume poți câștiga la pariuri dacă mizezi pe Biden sau Trump.

Alegeri 2020 în SUA

Alegerile 2020 în SUA vor avea loc pe 3 oiembrie, iar lupta se dă între între Donald Trump și Joe Biden, care au și avut recent o dezbatere.

Casele de pariuri au atins un nou record, după ce peste 300 de milioane de euro au pariat oamenii pe rezultatul alegerilor prezidentiale din SUA. Recordul precedent a fost de 220 milioane de euro și  a fost atins la alegerile prezidentiale din 2016.

Șansele lui Donald Trump de a fi reales în functia de președinte al SUA au crescut. Asta conform cotelor Betfair Exchange. Acest lucru s-a întâmplat după ultima dezbatere în fața lui Joe Biden, arata Stiri.tvr.ro.

Dacă înainte de dezbatere Trump avea o cota de 3.10 (32% sanse) sa castige alegerile din 2020. Acum cota lui a crescut. A ajuns la o cotă de 2.90, adică 34% șanse.  Joe Biden a căzut de la o cota de 1.47 (68% șanse) la 1.53 (66% șanse).

S-a depășit recordul din 2016

În timpul dezbaterii, aproximativ 2.2 milioane de euro au fost pariati pe Joe Biden și  Donald Trump. Suma totală pariată în ultimele 24 de ore la peste 10 milioane de euro.

Mai este foarte puțin până ce piața va atinge 330 milioane de euro pariati, devenind astfel cea mai mare din toate timpurile.  S-a depășit astfel recordul din 2016.

După dezbatere, americanii au luat cu asalt casele de pariuri
După dezbatere, americanii au luat cu asalt casele de pariuri

„Ambii candidati vor considera ca au castigat dezbaterea, însa cotele spun ca banii au fost pariati in favoarea lui Donald Trump pe Betfair Exchange.

Cota lui de a fi reales s-a schimbat de la 3.10 (32% sanse) la 2.90 (34% sanse) in timp ce cota lui Biden a ajuns la 1.53 (66% sanse).

Americanii s-au grăbit să își voteze favoritul

Peste 10 milioane Euro au fost pariati pe cine va castiga alegerile in ultimele 24 de ore, inclusiv 2.2 milioane euro in timpul dezbaterii, ceea ce inseamna ca recordul de 220 milioane euro pariati in 2016 va fi depasit, piata putand sa ajunga la 330 milioane de euro”, a declarat purtatorul de cuvant al Betfair, Sam Rosbottom.

Încă de la începutul acestei luni, americanii s-au grăbit să își exprime opțiunea la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

„Am vrut să-mi exprim votul, să conteze și părerea mea, așa că am decis să rămân la coada. E dezamăgitor să văd că unii au renunțat și mă întreb daca vor mai încerca, dacă vor vota până la urmă.”, a spus unul dintre votanți, Jessica Thomas.

“Cred că mai ales milenialii și tinerii în general sunt mai dornici să voteze, parcă mai conștienți de miză. Nu mi se pare că (Trump) e tratat corect de democrați”, a spus un alt alegător.

“A stat aici 4 zile înainte s-o observ, înainte să atragă atenția. Și chiar sunt îngrijorat că unii și-au lăsat voturile în el.”, a spus un alt alegător.

Urmăriți Impact.ro și pe