Alegerea surprinzătoare făcută de Andreea Marin. ”M-am îndrăgostit”

Madlen Moraru 07.07.2020, 18:12

Andreea Marin a făcut o alegere surprinzătoare în ceea ce privește momentele de vacanță. Zâna surprizelor și-a obișnuit deja fanii cu fel de fel de imagini inedite, postate în mediul online. De această dată, vedeta a ales să plece departe de țara noastră, în plină pandemie, pentru o excursie memorabilă.

Alegerea surprinzătoare făcută de Andreea Marin. ”M-am îndrăgostit”

De curând Andreea Marin a petrecut câteva momente de vacanță surprinzătoare și le-a împărtășit tuturor, în mediul online. A primit foarte multe cuvinte de laudă din partea internauților, în secțiunea de comentarii pentru că s-a întrecut și la nivel de ținute vestimentare.

Pe parcursul momentelor pe care Zâna le-a trăit în Croația, recent, a schimbat foarte multe piese de îmbrăcăminte, la care a accesorizat tot soiul de articole interesante. Din garderoba ei de vacanță nu au lipsit nici pălăriile, poșetele, fie ochelarii de soare, în nuanțe similare cu hainele. Pregătită de concediu, Andreea Marin s-a bucurat din plin de orașul Dubrovnik pe care l-a vizitat cu câteva zile în urmă, alături de iubitul ei. Tot în acea perioadă calendaristică, bărbatul și-a serbat ziua de naștere, iar celebra brunetă a făcut un gest superb în acest sens. Dacă alte vedete de la noi au ales ca destinații de vacanță în acest sezon litoralul românesc sau chiar Bulgaria, aceasta a plecat în Croația.

Alegerea surprinzătoare făcută de Andreea Marin. ”M-am îndrăgostit”
Andreea Marin a plecat în vacanță, în plină pandemie și a mărturisit că s-a îndrăgostit de Croația

„Săptămâna trecută, îndrăgostită de Dubrovnik. O țară minunată, Croația! Vă voi spune povestea ei, una nouă în aceste vremuri pandemice. Cea mai bună alegere pentru vacanța noastră, suntem foarte fericiți cu ea! De neuitat!”, a scris Andreea Marin, pe Facebook, în dreptul unor imagini ce pot fi privite și în galeria foto.

„Să aveți o vacanță plăcută și relaxantă. Vă admir și vă stimez. Felicitări pentru tot ce faceți, sunteți superbă”, „Concediu plăcut!” sau „Mulțumim pentru pont! Chiar mă gândeam la Croația, deși nu e prea cunoscută în comparație cu alte destinații!”, au fost doar câteva din comentariile fanilor.

„S-a încheiat vacanta, vin spre casa, dar rămân cu amintiri minunate din Croația, recomand destinația cu tot sufletul, mai ales în aceste vremuri tulburi: servicii excelente, grija fata de sănătatea oaspeților, fără aglomerație, tara civilizata și minunata.”, a fost răspunsul Andreei Marin pentru comentariile fanilor.

 

Urmăriți Impact.ro și pe