Alegerea făcută de Mirela Vaida pentru copiii ei. Dezvăluire în premieră. „Trebuie să vorbim aceeași limbă” (Exclusiv)

Ana Anitoiu 29.07.2022, 15:08

Mirela Vaida a dezvăluit în premieră ce alegere a făcut pentru copiii ei. Prezentatoarea de televiziune a spus că a ascultat un sfat pe care l-a primit de la Adriana Bahmuțeanu, după ce a devenit mamă pentru a doua oară.

Ce sfat a primit Mirela Vaida de la Adriana Bahmuțeanu

Mirela Vaida, acum în vârstă de 40 de ani, a povestit că a fost sunată de Adriana Bahmuțeanu după ce l-a născut pe cel de-al doilea copil al ei, Vladimir. Vedeta a sunat-o ca să o întrebe ce mai face și cum se descurcă, iar când a auzit că prezentatoarea căuta o bonă, ca să se poată întoarce la muncă, a sfătuit-o să anunțe la televizor.

„Și mi-au scris o grămadă pe Facebook. Mi-au trimis CV-uri, poze, recomandări și, dintre toate, una singură mi-a atras atenția. (…) Gata! Hai că o sunăm și să ne întâlnim. Și de atunci au trecut 6 ani”, a declarat Mirela Vaida, pentru Playtech-Impact.ro.

Alegerea facuta de Mirela Vaida pentru copiii ei
Mirela Vaida

Cum a făcut Mirela Vaida alegerea pentru copiii ei

Mirela Vaida, care în prezent are o fiică și doi fii, a povestit că le-a ales bona celor mici după ce a văzut că aceasta era tânără, din Fălticeni și mai lucrase în acest fel. Femeia locuiește în casa vedetei începând de luni și până joi, iar în weekend merge acasă.

„Avem o bonă semi-internă, pentru că în weekend-uri pleacă la casa ei. Deci la noi stă de luni până joi. E moldoveancă din Fălticeni. Era important să fie din aceeași țărână ca să vorbim aceeași limbă”, a mai spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida a locuit alături de soacra ei

După ce a devenit mamă pentru cea de-a treia oară, în 2019, prezentatoarea TV Mirela Vaida a primit ajutor de la soacra ei, care a plecat din locuința ei de la Cluj ca să aibă grijă de nepoți. Însă, a rămas doar un an, după care s-a întors în orașul ei.

„Abia se pensionase din învățământ, voia liniștea ei, îi era dor de oraș, noi ne-am mutat la Snagov între niște drumuri de țară și nu auzeai decât un avion care mai trecea dinspre Băneasa din când în când.

Și atunci am convenit cu toții că e fain să avem o bunică la Cluj la care să mergem. A fost fericită că e orașul în care s-a născut, are casa plină cu amintiri acolo, și-a luat cățel”, a povestit Mirela Vaida.

Mirela Vaida a mai spus că apariția copiilor i-a unit și mai mult pe ea și pe soțul ei. Vedeta a dezvăluit că atât ea, cât și partenerul ei de viață se simt vinovați atunci când ies doar ei în oraș sau dacă întârzie seara la o terasă, în contextul în care știu că cei trei copii ai lor nu adorm fără ei. Cât despre cum sunt micuții ei, prezentatoarea i-a descris drept „foarte ușor adaptabili” și fără „ifose”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...