Alegerea făcută de fiica lui Irinel Columbeanu în America. Ce a decis Irina pentru viitorul ei (Exclusiv)

Ioana Bucur 07.12.2021, 08:26
Alegerea făcută de fiica lui Irinel Columbeanu în America. Ce a decis Irina pentru viitorul ei (Exclusiv)

Născută sub lumina reflectoarelor, într-una dintre cele mai cunoscute și controversate familii de la acea vreme din lumea mondenă românească, Irina trăiește acum visul american, împreună cu mama sa,. A reușit să mențină o relație specială cu tatăl ei, în ciuda faptului că îi desparte un ocean. Redacția Playtech – Impact.ro a aflat, în exclusivitate, care este alegerea făcută de fiica lui Irinel Columbeanu și ce impact va avea asupra viitorului ei.

Fiica lui Irinel Columbeanu, un exemplu pentru colegii din America

Irina Columbeanu a venit pe lume într-una dintre cele mai bogate familii din România. De câțiva ani, după divorțul părinților ei, s-a mutat cu mama ei în Statele Unite ale Americii. Acum, se pare că fiica lui Irinel Columbeanu se gândește foarte serios la viitorul ei, dorind să devină o persoană independentă și respectată.

Irina este una dintre cele mai bune eleve ale colegiului unde a fost admisă din vara acestui an și se pregătește să devină avocat.

„În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit. Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat”, a declarat Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

Se pare că Irina va fi, în curând, și autor, ea lucrând la o carte, la fel ca tatăl său.

„Nu cunosc ce scrie Irina, o voi citi cu interes când o să o termine, nu am încercat să aflu. Fiind și eu autor, știu cum e. Nici ea nu-mi cere mie sfaturi, nici eu ei. Orice autor nu vrea să dezvăluie nimic, până nu apare”, a adăugat acesta.

Alegerea făcută de fiica lui Irinel Columbeanu în America. Ce a decis Irina pentru viitorul ei (Exclusiv)
Irinel Columbeanu și fiica sa, Irina

Fostul afacerist își lansează cartea

Irinel Columbeanu își va lansa cartea, intitulată „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, la care a muncit aproximativ un an de zile, pe data de 15 decembrie, iar volumul va veni cu o surpriză pentru cititori.

„Acest volum va fi prima carte diferită, în care se folosește o nouă o idee care mie mi-a venit grație pandemiei, care a generat necesitatea de a fi controlat certificatul verde.

Am fost curios să văd cum se controlează veridicitatea unor informații, pe baza codului QR care e citit de orice body-guard, cu aproape orice cameră. Îl scanează și sare direct pe site-ul care trebuie.

Niște oameni care nu au mare instructaj în IT, pot verifica ceva. Astfel, acest cod QR va fi la îndemâna oricui va vrea să citească volumul tipărit. Este vorba despre un acces în mediu digital, posibil printr-un cod QR, care se va tipări în paginile cărții”, a declarat Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe