Alături de cine a fost surprinsă soţia lui Gigi Becali în oraş. Imagini unice cu Luminiţa Becali

Andrei Cezar 30.09.2021, 16:28

Luminița, soția lui Gigi Becali, a fost întotdeauna o prezență discretă în viața publică. Nu a dorit niciodată să iasă în evidență și a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Fiind un om modest, Luminița Becali nu s-a remarcat nici prin apariții extravagante, fiind mai degrabă un model de simplitate pentru multe femei din showbizul românesc. Recent, partenera de viață a latifundiarului din Pipera a fost surprinsă de paparazzi alături de un alt bărbat, însă cei care o cunoșteau și-au dat imediat seama despre cine este vorba, scriu jurnaliștii de la playsport.ro.

Soția lui Gigi Becali, surprinsă la cumpărături alături un alt bărbat

Luminița Becali și bărbatul misterios au fost surprinși, ziua în amiaza mare, într-un hypermarket din zona Băneasa din Capitală. Femeia a luat la rând rafturile cu produse și a umplut până la refuz coșul de cumpărături.

Îmbrăcată decent, dar în același timp elegant și cu mult bun-gust, Luminița Becali a considerat de cuviință că ar fi potrivit să apeleze la ajutorul unei persoane de încredere pentru a putea căra cumpărăturile pe care le făcuse. Cel care a însoțit-o a fost chiar șoferul ei.

Doar bolidul de lux parcat în fața centrului comercial a dat-o de gol pe soția unuia dintre cei mai bogați oameni de fotbal din România. După aproape o oră petrecută în Metro Băneasa, Luminița Becali s-a întors încărcată la Mercedes-ul de 150.000 de euro. Șoferul a înghesuit cumăpărăturile în portbagajul SUV-ului și apoi au demarat în trombă către vila din Pipera a familiei Becali.

Modestia Luminiței este de notorietate. Deși familia Becali are o avere uriașă, soția patronului de la FCSB nu ține cont de numele brandului de unde își cumpără hainele, spre exemplu. O astfel de întâmplare a fost povestită de Florin Nedelcul, fost ofiţer de legătură UEFA, dar și translator al FRF.

Prin prisma funcției sale, Nedelcu a condus delegațiile unor mari echipe din străinătate, dar și de la noi din țară. Fostul ofițer al UEFA a povestit un episod, de la celebrul meci de Liga Capionilor dintre Real Madrid și Steaua, din 2006, atunci când Gigi Becali s-a făcut ”frate de sânge” cu Ramon Calderon.

Alaturi de cine a fost surprinsa sotia lui Gigi Becali in oras. Imagini unice cu Luminita Becali
Alaturi de cine a fost surprinsa sotia lui Gigi Becali in oras. Imagini unice cu Luminita Becali

Luminița Becali, lecție de modestie

Florin Nedelcu a rămas impresionat de soția latifundiarului, aflată și ea atunci printre membrii delegației care au făcut deplasarea la Madrid.

Un episod m-a impresionat şi nu are legătură cu fotbalul. Gigi a fost însoţit de soţia lui şi, într-o dimineaţă, mi-a transmis că îmi dă doi bodyguarzi să mă duc cu doamna să facă nişte cumpărături. În faţa mea a scos o tuflă cu 30.000 de euro şi i-a dat soţiei. Doamna, care este o femeie deosebită, a refuzat, spunând că-i ajung 5, 6 mii. „Lasă, să ai la tine” şi Gigi i-a întins 15 mii. Şi să vezi cât de modestă este femeia asta!

Am fost la toate mărcile posibile, cartierul Serrano este locul cu cele mai scumpe firme de modă din lume. A cumpărat mici chestii şi, la un moment dat, am intrat într-un magazin oarecare, la Il Corte Ingles, unde a văzut pe un meanechin o haină de piele culoarea coniac. S-a uitat la preţ, 800 de euro. „Cred că asta nu e de piele”. Mi-am dat cu părerea spunând că e de piele, însă nu e de firmă, iar după ce a probat, şi-i venea turnat, a zis că îi este frică să o cumpere, că dacă vede Gigi că nu e de firmă, o s-o certe.

Eu aveam un prieten la Galeria Preciadas, unde se găsea magazinul şi ştiam că există o croitorie pentru magazine. L-am sunat şi l-am rugat dacă poate să schimbe căptuşeala şi o emblemă. Am dat haina acolo, cât ne-am mai plimbat prin magazine, într-o oră au terminat. Haina de 800 de euro devenise Gucci”, a povestit Florin Nedelcu pentru Playsport.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe