Alături de cine a fost surprinsă Anamaria Prodan într-un bazar cu haine false din Turcia. Nu se aştepta să fie văzută acolo

Ioana Bucur 22.06.2022, 11:51
Alături de cine a fost surprinsă Anamaria Prodan într-un bazar cu haine false din Turcia. Nu se aştepta să fie văzută acolo

Mașini scumpe, bijuterii fabuloase, genți ediții limitate. Când vine vorba despre lux, celebra impresară pare expertă. Imaginea construită de ea nu se potrivește, totuși, cu ipostaza în care ar fi fost fotografiată recent. Alături de cine a fost surprinsă Anamaria Prodan într-un bazar cu haine false din Turcia. Vedeta sigur nu s-ar fi așteptat să fie văzută vreodată acolo.

Anamaria Prodan ar fi fost văzută într-un bazar cu haine false din Turcia

Anamaria Prodan nu se ferește să își etaleze, cu mândrie chiar, averea. Celebra impresară vorbește deschis despre sumele uriașe pe care le cheltuie pentru haine, accesorii, bijuterii, toate de la cele mai renumite branduri de lux din lume și care vin la pachet cu un preț amețitor.

Totuși, se pare că vedeta nu poate rata un chilipir. În timpul unei excursii recente în Istanbul, Anamaria Prodan ar fi fost surprinsă nu într-un magazin al vreunui brand celebru, ci într-un bazar cu haine false. Fotografiile ar fi fost făcute de câțiva români care se bucurau de câteva zile de vacanță în Turcia și care și-au activat imediat aparatul foto în momentul în care au văzut-o pe impresară în ipostaza în care probabil nu și-ar f dorit să fie surprinsă vreodată.

Din imagini reiese că nu a fost singură la runda de shopping de fake-uri, având-o alături pe fiica sa, Sarah. Potrivit jurnaliștilor Cancan, „agenta de jucători a verificat mai multe articole vestimentare, a căror valoare este de doar câțiva euro”.

Alături de cine a fost surprinsă Anamaria Prodan într-un bazar cu haine false din Turcia. Nu se aştepta să fie văzută acolo

Ce spunea impresara despre hainele la mâna a doua

Prezența Anamariei Prodan într-un bazar cu haine false poate nu este o surpriză pentru unii. Cu câțiva ani în urmă, ea mărturisea că poartă și articole vestimentare cumpărate de la second-hand, singurul detaliu care contează fiind să îi placă.

„Nu mă interesează dacă sunt haine de firmă sau dacă sunt de la un magazin second-hand. Port orice haină îmi place de oriunde. Cumpăr orice şi nu mă uit la preţ.

Întotdeauna îmi asortez ori bijuterii foarte scumpe cu haine de la branduri mai ieftine. Nu mă interesează să fiu îmbrăcată din cap până în picioare de la nu ştiu ce firmă.

Contează în primul rând să îmi placă, să mă simt bine în acele haine şi bineînţeles să îmi stea şi bine”, mărturisea simpresara.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...