„Ajungi să te rogi la Dumnezeu pentru viața ta când joci cu ea”. Mărturisiri uimitoare despre Simona Halep

Simona Halep, cea mai iubită tenismenă din România le dă fiori pe șira spinării advresarelor. Cu pasiunea și forța sa a uimit o lume întreagă, iar astăzi milioane de fani o urmăresc cu sufletul la gură.

Simona Halep, tenismena de suflet a românilor, a fost lăudată în urmă cu câteva zile de publicațiile media din Spania, chiar înainte de Turneul Campioanelor. Chiar dacă au precizat că lipsa antrenorului Darren Cahill a fost puternic resimțită, jurnaliștii iberici au vorbit frumos despre fostul lider mondial înainte de Turneu.

 

Ce spun adversarele Simonei Halep

„Iubesc să joc contra Simonei Halep deoarece este o sportivă grozavă şi te forţează să oferi cel mai buni tenis al tău. În plus, îţi permite să faci asta fiindcă nu este ca Serena, cu forţa ei. Nu este puternică şi înaltă, aşa că are nevoie să-şi folosească tot talentul. Te face să mergi până la extrem şi să forţezi încă o lovitură. Într-un meci m-a făcut să dau un drop shot şi apoi să vin la fileu. Bravo ţie, Simona! Trebuie să scoţi tot ce ai mai bun pentru a o învinge, pentru că este atât de abilă şi inteligentă! Deschide terenul foarte bine. Aleargă, aleargă, aleargă, ajungi să te rogi la Dumnezeu pentru viaţa ta când joci cu ea, dar într-un final tot pierzi punctul! Este chiar enervant!”, a declarat Andrea Petkovic pentru cotidianul Der Westen, citat de mediafax.ro.

Andrea Petkovic, advresara Simonei Halep. Sursa foto: wtatennis.com

Andrea Petkovic, advresara Simonei Halep. Sursa foto: wtatennis.com

Andrea Petkovic, jucătoarea de origine germană în vârstă de 32 de ani a jucat împotriva Simonei Halep de nouă ori, Simona câştigând opt întâlniri.

Casele de pariuri au publicat cotele pentru câștigarea Turneului Campioanelor, competiție care va avea loc în China, la Shenzhen, între 27 octombrie – 3 noiembrie. Bianca Andreescu, cu o cotă de 4.5 la obținerea trofeului, este principala favorită, în vreme ce Simona Halep a primit abia șansa a cincea pentru a câștiga turneul, cu o cotă de 7.5.

Totodată, pe prima poziție în topul favoritelor la câștigarea trofeului se regăsește și australianca Ashleigh Barty, în vârstă de 23 de ani, cu o cotă de 4.5 la obținerea trofeului, transmite digisport.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI