Ai visat aur? Iată ce înseamnă, de fapt, şi ce te aşteaptă în viitorul apropiat

Ana Anitoiu, Diana Timișoreanu 28.06.2021, 15:40
Ai visat aur? Iată ce înseamnă, de fapt, şi ce te aşteaptă în viitorul apropiat

Semnificația viselor este foarte importantă. De multe ori, acestea nu sunt lipsite de noimă, ci indică ce urmează să se întâmple în viitorul apropiat. Dacă ai visat aur poate fi de bine, dar și de rău. Iată ce anume face diferența.

Ce înseamnă când visezi aur

Astfel, conform dicționarului viselor, nu este suficient să spui că ai visat aur ca să afli semnificația. Forma pe care a avut-o acel aur este importantă. De exemplu, dacă ți-au apărut în vis unelte, tacâmuri ori veselă din acest metal prețios înseamnă că ai parte de stabilitate financiară și o duci bine. Este foarte posibil să începi să obții un profit considerabil dintr-o afacere.

Pe de altă parte, semnificația viselor în care apar bijuterii din aur este cu totul alta. Acestea reprezintă mai degrabă cunoștințele sau latura sufletească decât bogățiile materiale. Astfel, ele indică faptul că ai mare încredere în tine și că ai mari șanse să treci cu bine peste o provocare, cum ar fi un examen dificil.

Ai visat aur Iata ce inseamna, de fapt, si ce te asteapta in viitorul apropiat
Verighete

Când poate fi de rău dacă visezi aur

Potrivit dicționarului viselor, dacă visezi lingouri de aur ai motiv de îngrijorare. Acestea pot prevesti o pierdere financiară uriașă sau chiar un faliment. Prin urmare, n-ar strica să-ți iei măsuri de precauție dacă ai parte de un asemenea semn.

Semnificația viselor în care găsești aur este una pozitivă. Înseamnă că ți-ai descoperit unele calități și că este posibil să ai succes în viitorul apropiat. Pierderea aurului, conform dicționarului viselor, reprezintă o mare dezamăgire cauzată de faptul că n-ai acționat la timp și ai ratat o șansă. Însă, dacă în vis ai ascuns aur în pământ poate semnifica faptul că faci eforturi să-ți ascunzi un defect, iar dacă aurul este fals poate simboliza că ascunzi un adevăr referitor la tine.

Ce alte semnificații are aurul conform dicționarului viselor

Aurul poate avea și alte semnificații, potrivit dicționarului viselor. De exemplu, dacă este în forma unui inel sau a unei verighete, simbolizează o căsnicie de lungă durată, iar dacă este vorba despre dinți din aur, atunci sfaturile tale pentru cineva se vor dovedi prețioase.

Semnificația viselor în care topești aur este alta: Se anunță o călătorie pe care o așteptai de multă vreme. Însă, dacă sapi în mină după aur în vis înseamnă că îți descoperi aptitudinile, iar dacă faci cadou acest metal prețios, vei primi vești bune. Dicționarul viselor mai specifică faptul că aurul pur reprezintă un simbol al sincerității – este posibil ca cineva să încerce să te ajute fără niciun interes.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...