Afișul din supermarket care i-a revoltat pe toți românii din Londra. Au cerut să fie scos imediat

Andreea Bisinicu 23.11.2020, 10:25
Afișul din supermarket care i-a revoltat pe toți românii din Londra. Au cerut să fie scos imediat

Afișul din supermarket care i-a revoltat pe toți românii din Londra. Au cerut să fie scos imediat. Ce scria pe poster te va uimi.

Ce scria pe afișul din supermarket care i-a revoltat pe toți românii din Londra

Ziua și scandalul pentru români, indiferent de țara în care se află. Un cunoscut lanț de supermarketuri din Londra a pus un afiș la unu dintre raioane, care i-a revoltat pe românii care făceau cumpărături acolo.

Posterul scandalos este un avertisment scris în limba română pentru cei care fură din magazine. Românii din Diaspora au fost vizibil revoltați de acest mesaj, care sugerează faptul că toți românii își câștigă traiul din lucruri necinstite.

„Avertisment pentru hoţii din magazine. Hoţii din magazine prinşi vor fi urmăriţi penal. Ofiţeri de poliţie îmbrăcaţi în civil acţionează în această zonă”, scrie pe posterul din supermarket.

Iolanda Costide, un arhitect român cunoscut în Londra, a ripostat şi a trimis o scrisoare de protest conducerii magazinului cu pricina. Femeia a condus Asociaţia Culturală a Românilor din Anglia, până în anul 1995, scriu cei de la adevarul.ro

„Nu este demn ca un lanţ care se prezintă ca progresist, în serviciul oamenilor, cum ar fi Tesco, să permită profilarea etnică în magazinele sale. Imaginea prezintă un avertisment, în limba română, împotriva hoţului. Trebuie să credem că toţi românii sunt hoţi, sau poate doar aceia care nu stăpânesc limba bardului şi au nevoie ca acest mesaj scandalos să fie explicat în limba română? Vă rog cu amabilitate să îndepărtaţi astfel de afişe din magazinele dvs., în caz contrar, vom atrage atenţia Comisiei pentru egalitate şi drepturile omului asupra practicilor dvs”, este mesajul pe care românca l-a postat pe contul ei personal de Facebook.

Ce scria pe afisul scandalos din magazinul din Londra
Ce scria pe afisul scandalos din magazinul din Londra

Cum vor putea românii zbura spre Londra, începând cu 1 martie 2021

Compania aeriană Blue Air se pregătește pentru reluarea zborurilor internaționale și a dezvăluit numele țărilor unde vor ajunge aeronavele sale. Potrivit unor informații furnizate într-un comunicat oficial de-al companiei, societatea va stabili numărul de curse către aceste orașe în funcție de cerințele care vor exista la momentul respectiv. Singura certitudine este data la care vor fi reluate cursele externe.

Cetățenii care vor dori să-și rezerve locuri pentru zborurile anunțate vor fi bucuroși când vor citi asta. Cursele către Londra și Paris vor avea ca punct de aterizare cele mai mari aeroporturi din Anglia și Franța. Astfel, aparatele căre vor decola de Cluj către cele două destinații vor ateriza pe aeroportul Heathrow, în cazul Londrei și Charles de Gaulle, la Paris.

Urmăriți Impact.ro și pe