AFI, decizie de ultimă oră. Este pentru prima dată de când au deschis mall-ul din România

Andrei Cezar / 27.07.2020, 11:33

Compania internațională AFI Europe Romania și-a schimbat identitatea vizuală, după modificările din cadrul acționariatului. Acum are un nou logo.

AFI, schimbare de identitate vizuală. Este prima modificare de acest gen de când a deschis mall-ul din România

Principala modificare a logoului a survenit la nivelul elementului grafic din identitatea brandului. În plus, sintagma ”AFI EUROPE ROMANIA” a fost rescrisă cu caractere mai subțiri față de cele precedente.

Schimbările au fost anunțate de agenția McCann PR, fiind realizate după modificările de la nivelul acționariaatului din cadrul AFI Europe, scrie Paginademedia.ro.

AFI Europe Romania a finalizat un proces de rebranding, inițiat în urma schimbării de acționariat a companiei. În urma acestui proces, AFI Europe Romania are acum o nouă identitate de brand, spun cei la la McCann.

Potrivit site-ului Profit.ro, în urmă cu un an, Africa Israel Investments, companie-holding de investiții cu sediul în Israel, a vândut pachetul majoritar de acțiuni deținut în cadrul Africa Israel Properties (AIP), compania-mamă a AFI Europe.

Astfel, 51% din acțiunile Africa Israel Properties au fost achiziționate de un grup de investitori israelieni, conduși de două companii israeliene de real-estate listate pe piața de capital, Big Shopping Centers și Mega Or Holdings. Valoarea totală a achiziției a fost de 1,25 miliarde ILS (echivalentul a aproximativ 303 milioane).

AFI, decizie de ultimă oră. Este pentru prima dată de când au deschis mall-ul din România
AFI, decizie de ultimă oră. Este pentru prima dată de când au deschis mall-ul din România

AFI, unul dintre cei mai importanți investitori în piața imobiloiară

AFI Europe este compania subsidiară a AFI Proprieties și unul dintre liderii în ceea ce privește investițiile în domeniul imobiliar, ce operează în Europa Centrală și de Est din 1997, având în portofoliu diferite proiecte de retail, birouri și rezidențiale.

Compania deține mall-ul AFI Cotroceni în București și mall-ul AFI Ploiești.

Clădirile de birouri pe care le deține AFI Park de lângă Afi Cotroceni, dar și AFI Tech Park 1, parte a unui business campus care, odată finalizat, va include alte două clădiri de birouri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI