Afaceristul român otrăvit de o fostă Miss rupe tăcerea. Cum l-a păcălit amanta: „Ea a avut un job”

Iancu Andreea 16.09.2021, 18:03
Afaceristul român otrăvit de o fostă Miss rupe tăcerea. Cum l-a păcălit amanta: „Ea a avut un job”

Povestea unui milionar român pare desprinsă din viața celebrei spioane Mata Hari, care a reușit să seducă bărbații din jurul său pentru a obține secrete strategice. Afaceristul român Adrian Petru Luca ar fi fost otrăvit de o fostă Miss, care i-a fost amantă bărbatului pentru o perioadă de timp și care ar fi acționat astfel pentru a obține din partea milionarului sume impresionante de bani. Bărbatul a dezvăluit cum l-a păcălit amanta și care este starea sa de sănătate după ce femeia ar fi încercat să îl omoare prin otrăvire cu mercur.

O fostă Miss l-ar fi otrăvit pe afaceristul român Adrian Petru Luca. Ce spune bărbatul despre întreaga poveste

Omul de afaceri Adrian Luca a trăit aproape trei ani de zile o poveste de dragoste cu o fostă Miss, o femeie care în 2018, anul în care cei doi s-au cunoscut, câștigase concursul de frumusețe. Pe atunci, bărbatul era căsătorit, astfel că tânăra a devenit amanta sa. Pentru că și-a dorit ca relația dintre ei să fie una armonioasă, afaceristul român i-a oferit iubitei sale o sumedenie de daruri scumpe, în schimb, femeia l-ar fi otrăvit pe acesta. Deși în conturile tinerei ar fi ajuns 350.000 de euro, bărbatul cumpărându-i totodată două mașini de lux și oferindu-i vacanțe exotice, idila lor s-a încheiat după trei ani.

Ea beneficiază de prezumția de nevinovăţie. Eram împreună de trei ani, eu sunt căsătorit. Ea era amanta mea. Ne-am cunoscut la un eveniment în Bucureşti. Nu mai ştiu cine a făcut primul pas. Nu a fost o poveste de dragoste. Ea a avut un job, nu este ceea ce credeam eu, ea este o mică Mata Hari și a avut un job. Sunt factori mai importanţi pentru diverse structuri ale statului român. Nu am trăit împreună, ne vedeam la hotel când veneam în Bucureşti. Anul trecut am fost în două vacanțe, a dezvăluit afaceristul în emisiunea „La Măruță”.

Afaceristul român otrăvit de o fostă Miss rupe tăcerea
Omul de afaceri Adrian Petru Luca ar fi fost otrăvit de amanta sa, o fostă Miss

Milionarul susține că în urmă cu o vară ar fi mers să își surprindă iubita cu o vacanță la Monte Carlo, însă femeia ar fi mers la Poliție pentru a face plângere și a cere ordin de restricției. Tot acest scandal deși cu doar două zile înainte ar fi cheltuit 30.000 de euro din banii bărbatului pentru genți și haine scumpe. Pentru ca iubita sa să renunțe la plângere, afaceristul susține că i-a plătit alți 400.000 de euro. Cu o parte din acești bani, tânăra ar fi achiziționat un apartament. Procurorii din Timișoara anchetează acum cazul, femeia fiind cercetată pentru tentativă de omor, după ce Adrian Luca a depus aproximativ 20 de plângeri pe numele ei.

De la iubire la intoxicație cu mercur

În urmă cu un an de zile, milionarul a aflat că suferă de o intoxicație cu mercur, un metal greu ce poate cauza inclusiv decesul. Omul de afaceri susține că fosta Miss ar fi încercat astfel să îl omoare. Bărbatul a aflat totul în momentul în care a ajuns la medic pentru un set de analize, din cauza stărilor de rău. El a descoperit că are o cantitate foarte mare de mercur în sânge și a început să ia tratament de urgență. Din păcate, mercurul i-a afectat auzul, văzul și sistemul nervos. Adrian Luca susține că are dovezi că fosta iubită i-ar fi pus metalul greu în mâncare și băutură, dat fiind faptul că are mesaje în care femeia îi dorea moartea.

Viaţă de… ce ai. Nici nevasta nu te iubeşte. Nu moare nimeni dacă scapă de tine. Faci un serviciu umanităţii să mori.

Totul ar fi fost un plan pe care tânăra l-a pus la cale pentru a obține diferite sume de bani.

A încercat să îl otrăvească cu mercur pentru a diminua funcţiile congnitive şi a obţine din partea acestuia nişte donaţii care s-au şi obţinut şi care sunt în valoare de peste două milioane de euro, a explicat Corina Popescu, avocata milionarului, conform observatornews.ro.

Bărbatul, afectat teribil de metalul greu

Sunt bani care fac obiectul litigiilor în instanţă. Aşa a fost specializată ea pe psihologie inversă şi pe şantaj. Intoxicaţia cu mercur îţi afectează funcţia cognitivă şi faci lucruri pe care nu credeai. Mercurul nu stă în sânge, se depozitează în creier, în organe. În sânge am avut de 10 ori peste limita normală, dar în organism poţi să ai mult mai mult, a mai spus bărbatul în emisiunea lui Măruță.

Afaceristul s-a văzut nevoit să îi explice soției sale întreaga situație după ce starea sa de sănătate a fost vizibil afectată. Astfel, bărbatul și-a recunoscut idila și apoi a încercat să rezolve cu ajutorul medicilor problemele cauzate de intoxicația cu mercur. Astfel, a aflat că mulți bărbați ajung să treacă prin astfel de experiențe.

În momentul în care nu te mai ridici din pat 3 luni, normal că a observat şi soţia. I-am spus de amantă în august anul trecut. A aflat toate prostiile mele. Din păcate e o practică în Bucureşti, eu când am fost la doctorul Radu Tincu mi a zis că există mulţi bărbaţi intoxicaţi cu mercur. Nu spune doctorul de unde ai intoxicația, a povestit Adrian Petru Luca recent în emisiunea „La Măruță”.

Se pare că printre cei care au ajutat-o pe femeie să îi facă rău afaceristului se numără inclusiv apropiați de-ai săi, precum fostul șofer al bărbatului, dar și oameni cu funcții importante, avocați sau polițiști, împreună cu care fosta Miss acționa.

Sunt probe în dosarele penale, nu pot să dau multe detalii, domnişoara asta a avut mulţi complici, chiar şi fostul meu şofer din Bucureşti, mai erau şi avocaţi, poliţişti, ea are o sferă de derbedei în jurul ei, a precizat afaceristul.

„Mi-a făcut farmece de dragoste, elixirul iubirii”

Întregul scandal are la bază sume impresionante de bani și acțiuni de șantaj. Omul de afaceri susține că femeia i-ar fi făcut farmece și ar fi folosit un amestec cu mercur pentru care are și dovezi.

Un ordin de protecţie scos la şantaj, am fost şantajat cu mulţi bani, într o tranzacţie mare când ai parte de negocieri nu pot să apar pe portalul instanţelor cu şantaje. Am făcut plângere penală pentru şantaj. Mi-a făcut farmece de dragoste, elixirul iubirii. E un amestec de mercur cu alte lucruri comercializare la vrăjitoare. Eu cred că am dovezi, susține bărbatul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...