EXCLUSIV

Afacerea secretă a lui Dan Negru. Câștigă mii de euro din ea: ”Aduce muncitori și îi plătește cu ziua” (exclusiv)

Stan Filon, Alexandrina Toader 22.06.2021, 09:14
Afacerea secretă a lui Dan Negru. Câștigă mii de euro din ea: ”Aduce muncitori și îi plătește cu ziua” (exclusiv)

Afacerea secretă a lui Dan Negru a fost descoperită! Reporterii Impact.ro au aflat cu ce se ocupă, de fapt, omul de televiziune, atunci când nu filmează pentru o nouă emisiune. Ei bine, secretul său a fost aflat, iar popularitatea sa ar putea să crească exponențial cu munca depusă! Și mai mulți români îl vor iubi pentru asta!

Care este afacerea secretă a lui Dan Negru

Dan Negru este cunoscut în toată țara și nu de azi, de ieri. Revelioanele marca Dan Negru bat recorduri peste recorduri de zeci de ani, iar succesul său l-a dus pe culmile televiziunii din România. Mai este cunoscut și pentru faptul că se revoltă de multe ori împotriva nedreptăților pe care le vede. Face câte un video scurt și îl postează pe rețelele de socializare. Poporul îi dă mereu dreptate.

Dan Negru provine dintr-o familie înstărită. Ai lui au fost chiaburi, țărani înstăriți. Nu a curs doar lapte și miere în familia lui Dan Negru. A fost o perioadă neagră din istoria familiei sale, dar și a întregii țări. Omul de televiziune a vorbit despre această problemă recent, chiar de Rusalii.

Afacerea secreta a lui Dan Negru
Afacerea secreta a lui Dan Negru

Rusaliile, amintiri dureroase pentru familia lui Dan Negru

”De Rusalii, 12.000 de familii din Banat au fost deportate în Bărăgan, în 1951. Știu bine povestea pentru că am auzit-o de multe ori la mine acasă. Toți ai mei au fost deportați, mama, tata, bunicii, mătușile și unchii mei au fost aruncați în vagoane de vite și duși în Bărăgan, vinovați pentru că erau “chiaburi”- țărani înstăriți. Au rămas în lagărul Bărăganului 5 ani. Copii, bătrâni, femei. 170 de copii români au rămas îngropați acolo. Români uciși de români! N-am învățat la istorie despre asta…Nu există niciun film românesc care să povestească drama românilor din Bărăgan începută de Rusalii”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Tatăl lui Dan Negru și-a cerut terenurile înapoi și a avut câștig de cauză în instanță. Acum, Dan Negru are o obligație față de familia sa, care a fost trimisă în Bărăgan chiar pentru acele terenuri pe care acum le-a moștenit. Așa că nu a lăsat niciodată pârloagă terenurile respective. Chiar le muncește și de multe ori o face personal. Apoi după muncă, și răsplată! Jurnalistul își umple cu bani buzunarele în fiecare an!

Are permis de tractor

”Dan a moștenit, de la bunicii lui, care acum 70 de ani fuseseră deportați în Bărăgan, un teren de zeci de hectare, lângă Timișoara. În fiecare vară, el vinde porumbul și grâul, cu tona, la siloz. Strânge recolta cu muncitorii pe care îi angajează cu ziua”, ne-au spus apropiații lui Dan Negru, în exclusivitate pentru Playtech–Impact.

Obișnuit să conducă bolizi de lux prin Capitală, Dan Negru poate trece imediat la volanul tractorului, pentru a-și ara terenul. ”Dan muncește aici în fiecare an, supraveghează seceratul, apoi vinde grâul și porumbul cu tona, la siloz. Aduce muncitori pe care îi plătește cu ziua”, ne-au spus apropiații lui Dan Negru. Deși conduce bolizi, prin București, iată că Dan este văzut, adesea, pe câmp, la volanul tractorului: ”Dan are permis pentru tractor, ajută și la strângerea recoltei. Într-o vară, a refuzat un format de emisiune, ca să poată munci terenul de lângă Timișoara. Îl ia cu el și pe Bogdan, fiul lui, căruia îi va preda ștafeta, așa cum și Dan a preluat-o de la bunicii și de la părinții lui”, ne-au mai dezvăluit aceleași surse în exclusivitate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...