Afacerea în care Anamaria Prodan a investit un milion de euro, la Dubai. A invitat și familia regală

Iancu Andreea 05.11.2021, 08:59
Afacerea în care Anamaria Prodan a investit un milion de euro, la Dubai. A invitat și familia regală

Anamaria Prodan traversează o perioadă tumultoasă din punct de vedere amoros, după ce zvonurile privind divorțul lui Laurențiu Reghecampf de soția sa s-au adeverit. Cu toate acestea, în plan financiar, impresara pare să se bucure de un succes răsunător. De curând, Anamaria Prodan a investit un milion de euro în afacerea pe care a prezentat-o cu mare fast la un eveniment din Dubai. În timp ce avocații săi se ocupă de procesul de divorț, Anamaria se bucură de câteva zile în capitala luxului.

Care este afacerea în care Anamaria Prodan a investit în Dubai

În ciuda divorțului de soțul său, Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și-a continuat activitățile și s-a bucurat de câteva zile de liniște în Dubai. Vedeta nu a mers în capitala luxului însă pentru relaxare, ci pentru afaceri impresionante cu șeicii din regiune și pentru a participa la câteva lansări importante. Finalul lunii octombrie și începutul de noiembrie a găsit-o pe Anamaria în compania mai multor vedete din România, care au participat la două evenimente pline de fast, “I success – International Awards” și “Superkombat Fighting Championship”. Însă ceea ce a uimit a fost faptul că Anamaria Prodan a povestit care este afacerea în care a investit un milion de euro, în Dubai.

Pentru că nu putea lipsi de la o gală care premiază succesul, Anamaria a fost prezentă și chiar recompensată pentru activitatea sa, fiind considerată una dintre cele mai influente persoane din fotbal, la nivel mondial. În luna februarie a anului viitor, fiica Ionelei Prodan va reveni în Dubai pentru o distincție din partea Fundației Michelle Obama. Dincolo de premii, Anamaria privește spre viitor cu multă speranță și încredere, motiv pentru care a ales să se alinieze valului și a investit în criptomonele Superkoin.

Afacerea în care Anamaria Prodan a investit un milion de euro
Anamaria Prodan, alături de Cătălin Botezatu și Ruby, în Dubai

Suntem mândri că am pus prima piatră de temelie a acestei monede virtuale, iar mândria și mai mare este că este făcută de un român și promovată aici de Eduard Irimia! Să ajungi aici, să faci un eveniment de grandoarea asta și să ai ca invitați familia regală și șeicii din Dubai este ceva unic. Aici sunt multe oportunități. Acum am tot timpul din lume să mă ocup de așa ceva, pentru că trebuie să fac avere pentru copiii mei. Așa cum mama mea a făcut, a povestit Anamaria Prodan pentru click.ro.

Impresara este primul investitor al noii afaceri

Ancorată în realitate, Anamaria Prodan a explicat motivul pentru care a ales să facă această investiție. Dincolo de faptul că muncește pentru copiii ei, impresara a recunoscut că noua afacere este extrem de profitabilă, apreciând evoluția către mediul online a business-urilor.

Sunt primul investitor, un milion de euro! Este o monedă în care eu cred. O monedă la care am asistat de la facere, o monedă care îți oferă un payback cumva. O monedă pe bază de piramide, dar care niciodată nu o să se prăbușească. Trăim în secolul acesta, încet-încet lumea se mută în virtual și trebuie să ținem pasul, a mai precizat impresara pentru sursa citată.

Afacerea în care Anamaria Prodan a investit un milion de euro
Impresara, dezvăluiri despre viitorul partener, după divorțul de Reghecampf

Ce spune despre viitorul său partener de viață

Anamaria Prodan este, fără dar și poate, o femeie frumoasă, iar faptul că are și o avere impresionantă o transformă într-o “partidă bună” pentru mulți bărbați. Deși trece prin momente dificile din pricina divorțului, impresara nu se lasă doborâtă și, pentru a oferi un exemplu copiilor ei, rămâne verticală și zâmbitoare în același timp. În ciuda suferinței provocate de soțul său, Anamaria este pregătită să își continue viața, recunoscând că s-a gândit cum ar trebui să fie următorul său partener de viață.

Nu știi niciodată! Habar nu ai ce-ți rezervă viitorul, asta numai Dumnezeu știe! Următorul soț cu siguranță o să fie unul care atunci când intră undeva cu mine se va face liniște, a mai menționat Anamaria pentru click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe