Afacerea cu care Laurențiu Reghecampf vrea să se îmbogățească. În ce și-a investit banii

Mihnea Tălău 19.11.2022, 17:04
Afacerea cu care Laurențiu Reghecampf vrea să se îmbogățească. În ce și-a investit banii

Cu toate că are multe probleme pe cap, Laurențiu Reghecampf a pus bazele unei afaceri la care nu mulți s-ar fi gândit. El a dezvăluit și care este motivul care l-a condus această idee. Între dragoste, un divorț, și probleme în antrenorat, pentru Reghe, viața merge înainte.

O afacere la care mulți nu s-au așteptat

Acum, astrele par că se așează din ce în ce mai bine pentru Laurențiu Reghecampf. Pe plan sentimental, el trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Corina Crăciun și fiul lor, după separarea de Anamaria Prodan, iar pe plan profesional, acesta tocmai s-a lansat în afaceri.

În prezent, antrenorul lui Neftchi Baku a pus bazele unui afaceri la care nu mulți s-ar fi așteptat, dar care s-a dovedit a fi foarte proifitabilă, scrie Playsport.ro.

Aflat în lumea sportului de zeci de ani, Reghecampf are timp și de afaceri. Cu toate că lui poate părea surprinzătoare pentru unii, cârcotașii spun că acesta s-ar fi putut inspirat chiar de fostul lui patron, Gigi Becali.

El și-a deschis în urmă cu câteva luni propria fermă. Ce a debutat ca o mică afacere de familie, se pare că situația a evoluat rapid și îl ajută pe acesta să își rotunjească frumușel câștigurile.

își petrece majoritatea timpului în Azerbaidjan, unde antrenează echipa Neftchi Baku, el reușește să conducă, de la distanța, ferma. Potrivit informațiilor, aceasta s-ar afla în apropiere de București.

reghecampf
Reghecampf

Ferma pentru propriile nevoi s-a transformat într-o afacere de succes

Ideea de a-și înființa propria fermă i-a venit în urma unor analize pe care le-a făcut recent. Tehnicianul spune că, în ultima perioadă, a luat cam multe kilograme în plus și a hotărât să își facă un set complet de analize.

Întrucât rezultatele investigațiilor nu l-au mulțumit pe deplin, el a decis să facă o schimbare în ceea ce privește stilul lui de viață, începând cu alimentația. Ferma pe care a deschis-o mai mult pentru propriile nevoi, s-a transformat rapid într-o afacere profitabilă din care acum, tehnicianul scoate bani frumoși.

„Am făcut ferma, am început să fac pentru mine. Mă îngrășasem foarte mult, ajunsesem pe la 94 – 95 de kilograme. Am făcut niște analize în Abu Dhabi, antrenam atunci acolo, și mi s-a spus că mănânc foarte multă carne și multe lucruri care nu-mi fac bine”, a afirmat Reghecampf într-un podcast.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...