Afacerea care îi va îmbogăţi pe Andra şi pe Cătălin Măruţă. Cum au de gând cei doi să facă şi mai mulţi bani

Ioana Bucur 14.01.2022, 19:50
Afacerea care îi va îmbogăţi pe Andra şi pe Cătălin Măruţă. Cum au de gând cei doi să facă şi mai mulţi bani

Se pare că muzica, televiziunea și online-ul nu sunt suficiente pentru ambițiile celebrului cuplu. După ce și-au construit cariere la care cei mai mulți pot doar visa, artista și prezentatorul au planuri mari pentru viitorul apropiat, primii pași fiind făcuți încă din anul 2019. Care este afacerea care îi va îmbogăți pe Andra și pe Cătălin Măruță. Nu sunt primele vedete care își încearcă norocul în acest domeniu.

Andra și Cătălin Măruță și vor încerca norocul într-un nou domeniu

Noul an va marca începutul unui capitol nou și foarte interesant pentru Andra și Cătălin Măruță. Cele două vedete PRO TV sunt pregătite să intre în ring într-un domeniu extrem de profitabil.

Formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Au cariere fabuloase, împărțindu-și timpul între filmările pentru proiectele de televiziune în care sunt implicați, concerte, diferite alte evenimente sau contractele de imagine pe care trebuie să le onoreze, așa că nu este o surpriză pentru nimeni că banii nu sunt o problemă pentru familia Măruță.

Cu cât ai mai mult, cu atât ambițiile cresc. Se pare că este la fel de valabil și în cazul lor. Andra și Cătălin Măruță vor intra în rândul investitorilor imobiliari, un domeniu ce a atras destul de multe vedete de la noi din țară.

Cuplul ar vrea să construiască un bloc cu cinci etaje în zona Pipera, terenul, care are în jur de 1.000 de metri pătrați, fiind deja cumpărat de ei în urmă cu câțiva ani. Potrivit informațiilor publicate de arenaconstruct.ro, Cătălin Măruță a inițiat documentația pentru urbansim încă din anul 2019 pentru o clădire cu o înălțime de 19 metri, compus din subsol, parter, 4 etaje și un al cincilea etaj retras.

Blocul ridicat de Andra și Cătălin Măruță va fi situat în Voluntari, pe  bulevardul Pipera-Tunari.

Va fi prima experiență în imobiliare pentru vedetele PRO TV, însă lista persoanelor publice care au investit în acest domeniu este destul de lungă: Dorian Popa, Anda Adam, Forin Pastramă, Cosmin Olăroiu, Dan Negru, Ștefan Bănică Jr, Lucian Mitrea (soțul Andreei Bănică), Andreea Esca, Zsolt Csergo (soțul Nicoletei Luciu) sau Dragoș Bîlteanu (soțul Cristinei Rus). De asemenea, nașul lui Cătălin și al Andrei, Arpad Paszkani, a fost un jucător important pe piața imobiliară din vestul țării.

Afacerea care îi va îmbogăţi pe Andra şi pe Cătălin Măruţă
Andra și Cătălin Măruță

Un nou contract bănos

La sfârșitul anului 2021, Andra a anunțat că a devenit ambasadoarea unui lanț de magazine de bijuterii și alte accesorii.

Cu această ocazie, Andra a enumerat câteva dintre cele mai prețioase bijuterii ale ei. Cântăreața a precizat că pe unele dintre ele le păstrează cu gândul că la un moment dat, când va crește, le va purta fiica ei, Eva.

„Familia este totul. Iar bijuteriile pe care le am sunt simboluri importante pentru mine: brățara de la bunica, inelul primit de la părinții mei când am împlinit 18 ani, inelul de logodnă oferit de Cătălin împreună cu cea mai frumoasă declarație de dragoste, verighetele noastre, colierul pe care mi l-a făcut cadou când am împlinit 10 ani de căsătorie sau cerceii pe care i-a ales împreună cu copiii pentru mine, de Crăciun.

Bijuteriile la care țin au fost alese și oferite cu dragoste, iar sentimentul acesta mă învăluie atunci când le port. Pe unele le păstrez cu gândul la faptul că într-o zi le va purta Eva”, a scris Andra pe rețelele de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...