Afacere inedită. Ce ofertă impresionantă a primit o tânără, care a anunțat că își vinde unghiile pe care nu le-a mai tăiat de 6 ani

Diana Dumitrache 23.07.2020, 09:31

O femeie din Rusia a şocat o lume întreagă când a apărut cu unghiile lungi de 150 de centimetri. Da, aţi citit bine! Ce ofertă impresionantă a primit tânăra, care a anunțat că își vinde unghiile pe care nu le-a mai tăiat de 6 ani.

Ce ofertă impresionantă a primit o tânără, care a anunțat că își vinde unghiile pe care nu le-a mai tăiat de 6 ani

Se numeşte Elena Shilenkova, are 36 de ani şi este din Rusia. Până aici, nimic neobişnuit! Ceea ce a şocat cu adevărat în ceea ce o priveşte pe femeie este faptul că, timp de 6 ani, aceasta nu şi-a tăiat deloc unghiile. După ce şi-a bătut propriul record de 83 de centimetri, rusoaica a decis să le lase să crească până la, ATENŢIE!, 150 de centimetri.

Cu siguranţă, vă întrebaţi cum a reuşit să facă lucruri obişnuite în toată această perioadă.

Singurele lucruri pe care nu le-am putut face în ultimii şase ani au fost să amestec carne tocată şi să înot, povesteşte ea, şocând întreaga lume cu apariţia sa, scriu cei de la Dailystar.co.uk.

Mai mult, Elena a filmat întreg procesul în care a tăiat uriaşele unghii. Aceasta a decis să le vândă şi, surprinzător, a primit şi foarte multe oferte. Una dintre unghii a fost vândută cu 1.273 de dolari.

Afacere inedită. Ce ofertă impresionantă a primit o tânără, care a anunțat că își vinde unghiile pe care nu le-a mai tăiat de 6 ani
Afacere inedită. Ce ofertă impresionantă a primit o tânără, care a anunțat că își vinde unghiile pe care nu le-a mai tăiat de 6 ani

Deşi nu a intrat în Cartea Recordurilor pentru cele mai lungi unghii, rusoaica a reuşit să adune o sumă frumuşică în urma vânzării celor 10 unghii.

Recorduri ciudate din Guiness Book

Shridhar Chillal deţine recordul pentru cele mai lungi unghii din lume (2018). Indianul nu şi le mai tăiase pe cele de la mâna stângă din anul 1952 şi măsurau împreună 909.6 cm.

Cele mai multe gogoşi cu pudră de zahăr mâncate în 3 minute – 9 gogoşi. Record obţinut de Kevin „L.A. Beast” Strahle, din SUA, pe data de 12 mai 2017.

Cele mai multe modificări corporale ale unui bărbat – 516. Record obţinut de Rolf Buchholz, din Germania, pe data de 16 decembrie 2012.

Cele mai multe runde de jonglat drujbe – 62. Record obţinut de Milan Roskopf, în Slovacia, în iulie 2009

Cei mai mulţi vizitatori goi într-un montagne russe – 102. Record obţinut de 102 indivizi, în Marea Britanie, pe data de 8 august 2010.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...