Adversarele sunt la picioarele Simonei Halep! Ce a spus rivala ei de la Dubai

Redacția IMPACT 18.02.2020, 10:50
Adversarele sunt la picioarele Simonei Halep! Ce a spus rivala ei de la Dubai

Luni s-au disputat primele partidele de la Turneul de la Dubai, unde SImona Halep este cap de serie numărul 1. Simona Halep o va întâlni miercuri, în turul 2 de la Dubai pe tunisianca Ons Jabeur. Ce spune jucătoarea de origine străină despre românca din Constanța?

Simona Halep, văzută cu ochi buni

Deși îi va fi adversară Simonei în mai puțin de o zi, în cadrul Turneului de la Dubai, Ons Jabeur, jucătoarea din Tunisia cu care se va confrunta Halep are cuvinte de laudă la adresa româncei. Mai mult, aceasta spune că Simona reprezintă un adevărat model de inspirație prin prisma atitudinii și ambiției sale.

Ons Jabeur, adversara din Tunisia a Simonei Halep.  Foto: Facebook/ Ons Jabeur
Ons Jabeur, adversara din Tunisia a Simonei Halep. Foto: Facebook/ Ons Jabeur

„Sper că o să avem un meci bun. Simona este o sursă de inspirație pentru multe jucătoare și sunt norocoasă că pot juca împotriva ei. Sper că voi avea atitudinea potrivită, mentalitatea corectă și că voi reuși să câștig”, a spus Jabeur, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit Digi Sport.

Cele două jucătoare s-au mai întâlni o singură dată, în Beijing unde Ons Jabeur a învins-o pe Simona Halep, în primul set, mai exact, cu 6-1.

„Mă aştept la un meci greu, ştiu că primul meci tot timpul e greu în timpul unui turneu” a declarat Simona înainte de debutul la Dubai.

Competiția de la Dubai pune premii în valoare de totală de apriximativ 2.643.670 dolari. Simona Halep este încrezătoare și speră să obțină rezultate pe măsură în cadrul competiției de la Dubai.

„Sunt două turnee care îmi plac. Cea mai frumoasă amintire din Golf ar fi când am câștigat Dubaiul, nu mai știu anul, dar și la Doha am câștigat. Plec cu gânduri bune, pozitiv. Sper să fac rezultate bune și de data aceasta. M-am pregătit foarte bine, sunt încrezătoare, vedem ce va fi”, a mai declarat sportiva româncă în vârstă de 28 de an.

Interesant este faptul că Simona Halep a mai declarat la începutul plecării în acest turneu că își dorește să câștige cu orice preț aceste partide, însă că acestea ar puea fi ultimele din cairiera ei profesională.

„Am 28 de ani, fac 29 anul ăsta, este normal să fiu pe final de carieră. Am deja 10 ani sau chiar mai mult, dar nu mă gândesc la retragere. Dar sunt pe final”, a declarat Halep, potrivit Mediafax. După ce se va retrage din lumea sportivă, Simona Halep a declarat că  își dorește să aibă o familie cât mai numeroasă”În 10 ani mi-aș dori să am trei copii, o familie frumoasă și să fiu retrasă din tenis, știind că am dat totul”, a declarat sportiva din Constanța.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags: