Adversara Simonei Halep face furori pe internet. Cu ce se ocupă atunci când nu e în competiții

Marian Cărăvan 17.09.2020, 18:24
Adversara Simonei Halep face furori pe internet. Cu ce se ocupă atunci când nu e în competiții

Simona Halep o va întâlni vineri, 18 septembrie, pe Dayana Yastremska, în optimile turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Adversara Simonei Halep face furori pe internet, atunci când nu e în competiții.

Adversara Simonei Halep face furori pe internet. Cu ce se ocupă atunci când nu e în competiții

Simona Halep și Dayana Yastremska se vor afla față în față și vor lupta pentru un loc în sferturile de finală ale turneului de la Roma. Jucătoarea din Ucraina, care și-a anunțat pe rețelele de socializare despărțirea de antrenorul Sascha Bajin, este una dintre sportivele din „noul val” care vin puternic din urmă. În vârstă de 20 de ani, Dayana Yastremska nu se remarcă doar pe terenul de tenis. În plină pandemie, în pauza forțată cauzată de noul coronavirus, ucraineanca și-a găsit o nouă vocație.

Nu a stat degeaba în izolare și pentru că nu a putut juca tenis, și-a ocupat timpul și cu altceva, pe lângă antrenamentele fizice. Astfel, ucraineanca și-a uimit fanii cu noua sa postură, cea de cântăreață. Cu doar trei zile înainte de a împlini 20 de ani, și-a lansat pe YouTube primul ei videoclip. Dayana anunța atunci că va dona toți banii pe care îi va încasa în urma piesei de debut. Fanii s-au luat la întrecere pe rețelele de socializare în a o lăuda pe sportivă. Videoclipul are deja peste 400.000 de vizualizări, iar numărul continuă să crească.

Simona Halep și Dayana Yastremska, din nou față în față la Roma

Simona Halep și Dayana Yastremska se întâlnesc vineri, 18 septembrie, în optimile turneului de la Roma. Va fi primul meci la simplu dintre cele două sportive. Nu este însă și prima lor întâlnire pe terenul de tenis. Cele două s-au aflat față în față în această săptămână tot la Roma, dar în proba de dublu. Simona Halep și Monica Niculescu le-au învins pe Elina Svitolina și pe Dayana Yastremska, cu 6-0, 6-1.

Simona Halep a intrat direct în turul 2 pe tabloul de simplu și a învins-o pe italianca Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4. Acum are în față meciul cu ucraineanca Dayana Yastremska.

„Mie îmi era bine să joc contra celor din top pentru că nu ai nimic de pierdut, emoțiile se transformă în ceva pozitiv și încerci să dai ce ai mai bun. Bineînțeles că și experiența mea trebuie să ajute în acest meci.

Va fi o partidă grea, dar sunt pregătită și îmi doresc să joc mai bine decât azi. Ce o fi o fi. O să am o adversară foarte tânără. Ele sunt motivate, sunt încrezătoare că au un joc solid.

Vreau doar să mă bucur că sunt în următorul tur la Roma și că putem să jucăm în condițiile acestea un turneu mare. Sunt bine fizic și sunt încrezătoare că va fi bine”, a spus Simona Halep la Digi Sport.

Urmăriți Impact.ro și pe