VIDEO EXCLUSIV

Adrian Sînă, dezvăluiri picante despre mariajul cu Anca Serea. Care este secretul armoniei din cuplu. „Ea știe exact ce are de făcut” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 24.03.2023, 18:51

Adrian Sînă și Anca Serea au o familie numeroasă și reușesc să se adapteze la nevoile copiilor, păstrând în același timp și armonia în cuplu. Cântărețul și fosta vedetă TV au intrat în urmă cu 4 ani pe piață ca antreprenori, când au demarat o afacere cu cosmetice.

Despre investiția în afacerea de familie, despre cum păstrează armonia în cuplu și dacă au discuții legate de cheltuieli, dar și cu ce daruri își surprine partenera de viață ne-a spus Adrian Sînă în interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro. De asemenea, soțul Ancăi Serea a adăugat că își mai dorește un moștenitor.

Anca Serea și Adrian Serea sunt părinții a 4 copii: Noah, Ava, Moise și Leah. Fosta prezentatoare TV mai are un băiat și o fată – David și Sarah – din relația cu afaceristul Filip Poplingher, răpus de o boală, și pe care artistul îi consideră ca și copiii lui. Chiar dacă au o familie numeroasă, Adrina Sînă consideră că mai e loc pentru încă un moștenitor.

Adrian, foloseai și înainte produse cosmetice sau de când ai această afacere ai o rutină foarte bine pusă la punct?

Folosesc produse de skincare de mai bine de 17 ani. Cred că e important ca noi toți să avem un minim de rutină pe zona de skincare. Avem nevoie ca tenul nostru să arate bine, să fie hidratat, e foarte important. Și atunci când e vară să fie protejat.

Ai văzut lucrurile astea la mama ta?

Nu îmi aduc aminte, dar nu cred că mama a avut o rutină de skincare. Din păcate, nu erau posibilități pe vremea respectivă. Am început să călătoresc în afara țării și am început să descopăr tot felul de branduri de skincare și atunci am fost curios.

Întotdeauna le-am ales evident pe cele pentru bărbați. Și am început să testez, am început să înțeleg și a început să mă pasioneze alături de parfumuri și alte lucruri de genul acesta.

În momentul în care Anca a zis că i-ar plăcea să aibă o vopsea de păr, mi s-a părut foarte tare ideea și am și găsit vopseaua. Acela a fost declicul. Ne ocupăm îndeaproape de această mică afacere de familie și ne dorim ca clienții noștri să aibă o experiență unică.

Cum au devenit Adrin Sînă și Anca Serea antreprenori

În cât timp v-ați recuperat investiția?

Ca să fiu foarte sincer, am început cu o investiție foarte mică, câteva mii de euro a fost prima investiție. Și a crescut organic, nu a fost genul acela de business să aducem foarte mulți bani,  am început ușor, am început să înțelegem audiența, publicul nostru, nevoile.

Adrian Sînă: “Nu sunt genul care să pun limite”

Care e secretul armoniei din relația cu Anca? Cum rezolvați, de exemplu, discuțiile în contradictoriu? Poate ea vrea să cumpere ceva pentru copii și ție ți se pare suma prea mare sau prea mică.

Hai să spun un secret: ea e șefa! E și șefa mea, îți dai seama! Dacă vrea să cumpere, cumpără. Nu sunt genul care să pun limite, ea știe exact ce are de făcut și ea e șefa!

De la început a fost așa?

Nici nu mai știu cum au evoluat lucrurile. Au venit natural, o dată cu copiii, cum apărea câte un copil, mai apărea câte o nevoie ca să zic așa, dar întotdeauna Anca a făcut cam ce a simțit și cred că și eu am făcut cam ce am simțit.

Dintre voi doi, care e mai econom așa?

E greu de spus. E un subiect complicat așa. Știi cum femeile au nevoi mai mari decât bărbații, nu poti să le compari. Pentru mine un sacou și o cămașă albă sunt ok. La femei lucrurile sunt un pic diferite.

Obișnuiești să o surprinzi pe Anca cu outfituri? Adică să te întorci de la un concert din afară și să-i aduci o ținută?

Îi cunosc stilul. De regulă nu fac asta.

Citește și Anca Serea, dezvăluiri despre problemele grave de sănătate ale fiicei ei: „A fost o operație complicată”. Câte ore s-au luptat medicii să îi salveze viața. EXCLUSIV!

Adrian Sînă: “Anca își alege ceva ce îi place, ca să nu dau greș”

Te rezumi la bijuterii?

Nu, pantofi poate sau bijuterii. Sau când mai mergem împreună, își alege ceva care îi place, ca să nu dau greș.

Ce spune artistul despre mărirea familiei

Anca îmi spunea că tu îți mai dorești un copil. Așa este sau între timp ai renunțat la idee și sunteți în formulă completă?

E binevenit, îl aștept!

Video: Daniel Bălan

Citește și Anca Serea a recunoscut că a vrut să divorțeze de Adi Sînă. Răzbunarea pe care i-o servește soțului!

Urmăriți Impact.ro și pe