EXCLUSIV

Adrian Popescu, alias Cuza, în locul lui Dani Oțil la matinalul Antenei 1? Artistul de la „Noaptea târziu” a spus adevărul EXCLUSIV

Alexandru Catalan 28.01.2022, 18:33
Adrian Popescu, alias Cuza, în locul lui Dani Oțil la matinalul Antenei 1? Artistul de la „Noaptea târziu” a spus adevărul EXCLUSIV

Adrian Popescu, alias Cuza, susține că nu i-a ținut locul lui Dani Oțil, la matinalul Antenei 1, ci colegului Florin Ristei, la rugămintea celor din echipa tehnică. Acesta a adăugat că „nu s-a întâmplat nici senzațional prin prezența sa la matinal, în timpul săptămânii”. Cuza este în mod tradițional prezentatorul ediției de weekend a matinalului „Neatza de duminică”.

Adrian Popescu, alias Cuza, îl înlocuiește pe Dani Oțil la matinalul de la Antena 1?

Cuza, pe numele său real Adrian Popescu, una dintre vedetele postului de televiziune Antena 1, se amuză copios pe seama zvonurilor care vorbesc despre eventualitatea de a-i lua locul colegului său, Dani Oțil, la pupitrul emisiunii matinale, „Neatza cu Răzvan și Dani”. El spune că nimic nu este adevărat pe această temă și se miră de inventivitatea celor care au putut scorni așa ceva.

„Am fost o singură dată la matinal, miercurea aceasta. M-au sunat colegii care m-au rugat, dacă pot, să-i suplinesc într-un fel absența lui Florin Ristei, în viața căruia s-a ivist o problemă. Am acceptat imediat! Deci, în niciun caz nu am fost acolo ca să-l înlocuiesc pe Dani Oțil. Zvonurile alea, știți voi care, nici nu trebuie măcar băgate în seamă! N-a plecat niciun Dani Oțil!”, a comentat el cu mult umor situația create.

Adrian Popescu, alias Cuza, il inlocuieste pe Dani Otil la matinalul de la Antena 1
Adrian Popescu, alias Cuza, il inlocuieste pe Dani Otil la matinalul de la Antena 1

Ce spune Cuza despre absența lui Dani Oțil

Adrian Popescu, alias Cuza, a adăugat că „nu s-a întâmplat nici senzațional prin prezența sa la matinal, în timpul săptămânii”. Cuza este în mod tradițional prezentatorul ediției de weekend a matinalului „Neatza de duminică”. El spune că nu a sesizat diferențe în modul de prezentare a celor două emisiuni. Cât despre viitoarele sale proiecte, Cuza a preferat să păstreze tăcerea, spunând încă că nu neglijează nici munca în televiziune, carieră în care a început să-și facă un nume acum ceva mai mult de un an, de când s-a alăturat echipei de la Antena1, dar nici cariera sa muzicală, alături de de mai vechii săi colegi, Emi și Cucu, de la trupa „Noaptea târziu” și cu care au cucerit deja scena, prin parodiile lor savuroase și puse pe note, de cele mai multe ori.

Pe de altă parte, el susține că nu cunoaște motivul absenței colegului său, Dani Oțil, de pe platoul de filmare, însă crede că lumea a flat deja care e adevărul.

Cu ce probleme se confruntă colegul de platou al lui Răzvan Simion

Zilele trecute, soția prezentatorului TV, Gabriela Prisăcariu, a anunțat pe rețele de socializare că micuțul lor, Luca Tiago, s-a îmbolnăvit, motivându-și astfel absența destul de îndelungată de pe Internet. Situația familiei s-a agravat atunci când răceala puternică a micuțului s-a transferat și mamei. Iar acest lucru l-a determinat pe Dani Oțil să rămână acasă permanent, pentru a avea grijă și de soție, și de copil, Luca Tiago, cu riscul de a neglija preț de câteva zile tradiționala sa emisiune de televiziune pe care o prezintă de ani buni.

După câteva zile de tratament, se pare că situația a revenit la o anumită normalitate, fiindcă Gabriela Prisăcariu a revenit cu anumite postări pe Instagram, descriind clipele dificile prin care trecuse, atât ea, cât și micuțul Luca Tiago, pe durata în care au fost încercați din plin de boală.

„Ziua a patra de stat în casă doar noi cu bebelușul, fără ajutor. A fost crunt. Bine că ne simțim mai bine și eu și bebelușul. Au fost niște nopți și zile crunte. Mie nu-mi vine să cred că sunt tot în 2022, credeam că sunt în alt an. Bine că tati este bine, dar vă dați seama că nu ne mai suportă nici el după atât de mult timp doar cu noi”, a scris Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare la scurtă vreme după depășirea momentelor cele mai dificile.

Urmăriți Impact.ro și pe