Adrian Năstase, cuvinte dure la adresa Dianei Șoșoacă. „Argumentele sunt strigate”

Ana Anitoiu 09.03.2021, 08:37
Adrian Năstase, cuvinte dure la adresa Dianei Șoșoacă. „Argumentele sunt strigate”

Adrian Năstase a transmis cuvinte dure la adresa Dianei Șoșoacă. Fostul premier a criticat-o pe senatoarea devenită independentă, după ce a fost dată afară din Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), pentru ieșirile ei ce îl duc cu gândul la o reprezentație de ”circ”.

Adrian Năstase, atac la adresa senatoarei Diana Șoșoacă: ”Circul nu durează mult”

Adrian Năstase a spus că îi este greu să accepte stilul senatoarei care strigă argumentele. În plus, el a precizat că a remarcat o ”involuție” în rândul politicienilor din țară. Mai mult, el a asemănat-o pe Diana Șoșoacă cu Corneliu Vadim Tudor

”Eu am un alt stil. Mi-e greu să accept stilul acesta în care argumentele sunt strigate. Îmi plac lucrurile mai așezate. (…) Am observat o involuție pe care nu pot decât să o deplâng (c.n. în cazul politicienilor). Nemulțumirii profunde ale unui segment din populație îi oferi fie soluții economico și sociale – gen impozitarea progresivă – sau îi oferi circ. Sigur, circul nu durează foarte mult. Nu e o soluție să oferi mereu circ”, a spus Adrian Năstase la Antena3.

Adrian Nastase, cuvinte dure la adresa Dianei Sosoaca.
Diana Sosoaca

Adrian Năstase i-a atacat pe Diana Șoșoacă și pe Klaus Iohannis

Aceasta nu este prima dată când Adrian Năstase a atacat-o pe Diana Șoșoacă. În luna februarie, fostul premier a declarat că senatoarea va cere, în curând, să intre în Palatul Cotroceni. Atunci, politicianul nu l-a scos din ecuație nici pe președintele Klaus Iohannis.

”Iohannis și-a dorit să aibă «parlamentul său». Pentru că parlamentul cu PSD era rău. Acum îl are. Senatoarea Șoșoacă i-a oferit o mostră. În curând, în calitate de «înalt demnitar român», va suna la 112 și va cere să i se deschidă Palatul Cotroceni, după ce a cerut același lucru la Ministerul de Interne. Bănuiesc că președinta Senatului, doamna Dragu, după ce s-a consultat cu mai multe ONG-uri cum să dărâme zidul de la Palatul Parlamentului, va face consultări și pentru a dărâma zidul de la Palatul Cotroceni. În felul acesta, președintele se va putea întâlni mai ușor cu poporul”, a scris Adrian Năstase, pe blogul personal.

Diana Șoșoacă a dezvăluit cine i-a făcut prima declarație de dragoste

Diana Șoșoacă a dezvăluit, recent, cine i-a făcut prima declarație de dragoste. Avocata intrată în politică l-a cucerit, pe vremea când era la grădiniță, chiar pe fiul cel mare al lui Dumitru Prunariu, care îi era coleg de grupă. Atunci, senatoarea a primit de la el un ghiocel, dar și câteva bomboane ”de pe Lună”. Peste ani, fiul românului care a ajuns pe satelitul natural al Pământului a ajuns director de zbor la compania Tarom. Mai multe detalii, AICI!

”Eram la grădiniţă, să fi avut patru sau cinci ani. Şi, la început de primăvară, mă trezesc cu unul dintre colegi în faţă cu un ghiocel plăpând, spunându-mi că mă iubeşte! Era colegul meu de grupă, Cătălin  Prunariu, fiul cel mare al singurului nostru cosmonaut, Dumitru Prunariu. Acum, nu-mi amintesc cu exactitate cuvintele, au trecut câteva decenii bune, dar asta a fost idee. Şi mai e ceva. Cătălin mi-a dăruit tot atunci nişte bomboane cubaneze cu rom.”, a spus Diana Șoșoacă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...