Adrian Mutu, de urgență la spital. Antrenorul Rapidului a fost operat – UPDATE

Ioana Bucur 10.09.2022, 17:07
Adrian Mutu, de urgență la spital. Antrenorul Rapidului a fost operat – UPDATE

Adrian Mutu a ajuns de urgență la spital, chiar înaintea meciului cu FCU Craiova. Ce s-a întâmplat cu antrenorul Rapidului, primele informații despre starea de sănătate a fostului fotbalist.

Adrian Mutu, de urgență la spital

Update, ora 17:10. Reprezentanți ai clubului Rapid au anunțat că Adrian Mutu a suferit o intervenție chirurgicală, la Spitalul Floreasca din București, în urma unei crize de apendicită acută.

„Adrian Mutu a fost operat cu succes și îi va susține pe băieți de pe patul de spital!

Antrenorul nostru a suferit o intervenție chirurgicală, în urma unei crize de apendicită acută.

Îi mulțumim domnului doctor Oprescu Constantin și tuturor celor care l-au îngrijit la Spitalul De Urgență Floreasca Din Capitală!

Multă sănătate, Mister!”

Știre inițială

Vești îngrijorătoare pentru giuleșteni. Adrian Mutu a ajuns de urgență la spitalul din Târgu Jiu, sâmbătă dimineața, chiar înaintea meciului cu FCU Craiova.

Antrenorul Rapidului a avut nevoie de ajutorul medicilor de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, sâmbătă dimineața, acuzând o stare febrilă, suspectându-se că ar fi suferit o criză de apendicită.

Adrian Mutu s-a prezentat la secția de Urgențe a unității medicale, fiind însoțit atât de medicul echipei Rapid cât și de jandarmi, care l-au și escortat la momentul plecării. După ce a primit un consult de specialitate, Adrian Mutu a decis să părăsească spitalul.

Potrivit sursei citate, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a confirmat faptul că antrenorul a fost unul dintre pacienții ajunși în UPU.

„Da, vă pot confirma că a fost la Spitalulul Judeţean din Târgu-Jiu. Nu ştim unde a decis să plece dânsul”, a spus Mihaela Ţicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Târgu Jiu, pentru OrangeSport.

Adrian Mutu, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu antrenorul Rapidului
Adrian Mutu

Ce spunea antrenorul Rapidului înainte de meciul cu FCU Craiova

În timpul conferinței de presă, Mutu a punctat că meciul cu oltenii va fi unul foarte dificil, însă el și jucătorii din Giulești își doresc foarte mult victoria.

„Un meci extrem de complicat. Ne aşteaptă o echipă care ne-a învins pe Giuleşti. Suntem într-un moment bun şi vrem să câştigăm meciul. Vrem să ne menţinem pe prima poziţie şi de aceea vrem victoria.

Va fi foarte greu să ne menţinem acolo (n.r. pe primul loc), încercăm să facem acest lucru cât mai mult posibil. Eu cred că FCU are jucători buni. Am înţeles că şi Bauza e refăcut şi va juca contra noastră”, a declarat Mutu înaintea partidei.

După victoria în fața FC Voluntari, meci câștigat cu scorul 1-0, antrenorul giuleștenilor s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale.

„Așa cum spuneam tot timpul şi am cerut şi conducerii să am un lot competitiv, să fie concurenţă, pentru că doar aşa creşte valoarea. Cred că eu şi staff-ul meu am gestionat bine săptămâna. Rezultatele vorbesc de la sine, dar pe lângă asta, nu avem accidentaţi. A fost un meci care mi-a plăcut mult şi sper să mergem pe această cale. Lumea poate să vorbească de titlu, noi rămânem concentraţi şi încercăm de la meci la meci să progresăm. O să mai vedeţi achiziţii probabil săptămâna viitoare.

Cred că am un lot care poate să facă faţă competiţiei. Cei care intră de pe bancă aduc un plus. Normal că mi-aş dori ca antrenor să am cei mai buni jucători din lume. O să revină şi Vojtus. Suporterii pot să se gândească la lucruri măreţe, dar noi şi conducerea rămânem cu picioarele pe pământ”, a spus Adrian Mutu, potrivit digisport.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...