VIDEO

Adrian Mutu a dezvăluit că a vorbit la telefon cu Gigi Becali în perioada în care s-a zvonit că ar avea ofertă de la FCSB. „M-a ajutat în momentul respectiv”

Sorin Barbu 25.03.2022, 11:51
Adrian Mutu a dezvăluit că a vorbit la telefon cu Gigi Becali în perioada în care s-a zvonit că ar avea ofertă de la FCSB. „M-a ajutat în momentul respectiv”

Adrian Mutu a avut parte de un debut extraordinar la Rapid. A câștigat toate cele trei meciuri și i-a mai îmbunat pe fanii din Giulești care l-au primit cu răceala din cauza trecutului dinamovist. „Briliantul” a fost pe lista echipei naționale de seniori, dar s-a zvonit că ar fi negociat și cu FCSB. A recunoscut că l-a sunat pe Gigi Becali, dar a dezvăluit despre ce au discutat, într-un interviu exclusiv acordat playsport.ro.

Adrian Mutu l-a sunat pe Gigi Becali. „Briliantul” a dezvăluit ce i-a cerut patronului FCSB

Înainte să semneze cu Rapid, Adrian Mutu a fost pe lista antrenorilor cu care oficialii din Federația Română de Fotbal au discutat despre un posibil mandat de selecționer, după plecarea lui Mirel Rădoi. „Briliantul” a dezvăluit că își făcuse deja echipa și urma să fie ajutat de Ilie Dumitrescu și Cesare Prandelli. Cu fostul antrenor de la Fiorentina a discutat, la telefon, de față cu președintele Răzvan Burleanu.

Federația Română de Fotbal l-a ales până la urmă pe Edi Iordănescu. Selecționerul va debuta pe banca primei reprezentative peste câteva ore, într-un duel amical cu Grecia, programat pe stadionul Steaua.

Adrian Mutu este antrenorul Rapidului și s-a zvonit că la un moment dat ar fi discutat cu Gigi Becali despre un contract la FCSB. „Briliantul” a recunoscut dialogul, dar a spus că nu a fost vorba de nicio negociere.

„Am vorbit la telefon, dar nu despre asta. Am avut o problemă de COVID cu părinții mei. Gigi Becali m-a ajutat la momentul respectiv. Dar de Steaua (FCSB, n.r.) și de lucrurile astea nu am vorbit”, a declarat Adi Mutu pentru Playsport.ro.

Gigi Becali este patronul unei clinici medicale și a ajutat mai mulți oameni din fotbal care s-au infectat cu COVID-19. Marius Șumudică, Dani Coman, Anghel Iordănescu, Anamaria Prodan, Dumitru Dragomir se află pe această listă.

Urmăriți Impact.ro și pe