Adrian Mutu a cerut-o pe Sandra de soție în toiul nopții. „Dimineață aveam antrenament”. Cum le-a descris pe primele două soții: Alexandra și Consuelo

Sorin Barbu 16.06.2022, 14:12

Adrian Mutu a avut o viață agitată. Și pe terenul de fotbal, dar și în plan personal. Înainte să fie căsătorit cu Sandra a mai avut două soții, iar despre toate căsniciile a vorbit, deschis, în cartea autobiografică „Revenirea din infern”.

Adrian Mutu era în cantonament când a cerut-o în căsătorie pe Sandra

Adrian Mutu a spus „adio” carierei de jucător profesionist în anul 2016, dar meciul de retragere a avut loc la Cluj acum câteva zile. A fost un adevărat spectacol de gală într-o partidă în care s-au înfruntat o mulțime de vedete din fotbalul mondial.

Adrian Mutu în meciul de retragere de la Cluj

„Briliantul” a profitat de ocazie și și-a lansat și autobiografia. În „Revenirea din infern” a vorbit despre problemele pe care le-a avut, dar și despre căsniciile sale. A dezvăluit că era în cantonament în Turcia, în stațiunea Belek, cu formația indiană Pune City, când a cerut-o pe Sandra în căsătorie.

„Am întrebat-o pe Sandra dacă poate veni în Belek, dimineață aveam antrenament, după ora 20:00 ne puteam vedea. Cred că era ora două noaptea când am luat o sticlă de șampanie și mi-am făcut curaj, deși la început nu aveam de gând, în lipsa unui inel.

Știți cum e finalul de august, spre dimineață, la Belek, pe plajă? A fost un moment magic, am întrebat-o dacă vrea să fie soția mea: mi-a răspuns că da, ne-am iubit”, a povestit Mutu cererea în căsătorie.

Adrian Mutu: „Relația cu Alexandra nu a mers din cauza tinereții”

Adrian Mutu s-a însurat prima oară în anul 2000 cu Alexandra Dinu. Nași i-au fost Gică Hagi și Marilena.

„Ne-am întâlnit și a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri, eu 21, ea 19! Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am început să ne gândim la căsătorie și, după șase luni, am făcut acest pas. Voiam ca Gică Hagi și soția sa, Marilena, să ne fie nași. Era idolul meu. Au acceptat să ne fie părinți spirituali și în august 2000 ne-am căsătorit.

A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit înapoi, cred că la această vârstă un bărbat nu e copt, mai are de mâncat mămăligă. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de tineri nu au șanse să rămână împreună, dar la noi nu a funcționat!

Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune peste tot pe unde mergeam. Presa era după noi, simțeam, așa, ceva ca o senzație de sufocare. Nu jucam, viitorul meu era incert și lucrul ăsta mă apăsa. Relația nu a mers din cauza tinereții”, a dezvăluit antrenorul Rapidului.

Adrian Mutu s-a căsătorit cu Consuelo după o relație de șase luni

Tot foarte rapid a ajuns în fața altarului și cu frumoasa Consuelo Matos Gomez, din Republica Dominicană. S-au cunoscut la Roma, iar după șase luni aveau deja planuri de căsătorie.

„Ce mi-a plăcut la ea? Era sensibilă, caldă. OK, eram firi foarte diferite, dar pe atunci credeam că acest lucru este benefic, pentru că urma să ne completăm. Șase, șapte luni am fost prieteni, apoi am decis să ne căsătorim.

Am mers în Dominicană, în La Vega, al patrulea oraș ca mărime de acolo, la vreo 110 kilometri de capitala Santo Domingo. A venit cu prietena ei cea mai bună.

Era 10 seara, iar noi îmbrăcați ca de plajă. A fost o ceremonie scurtă și frumoasă, apoi nunta am făcut-o în octombrie, la Roma”, a mai povestit „Briliantul”.

Adrian Mutu si fosta sa sotie, Consuelo
Adrian Mutu si fosta sa sotie, Consuelo

Adrian Mutu are patru copii din trei căsnicii: Mario, Adriana, Maya și Tiago.

Urmăriți Impact.ro și pe