Adrian Mititelu, scandal uriaș în direct la TV. Nu s-a mai putut abține: „El m-a băgat la pușcărie”

Stan Filon 03.08.2022, 14:50
Adrian Mititelu, scandal uriaș în direct la TV. Nu s-a mai putut abține: „El m-a băgat la pușcărie”

Se apropie derby-ul de Craiova, dintre FCU Craiova și Universitatea Craiova, așa că tensiunea plutește în aer. Adrian Mititelu este un pachet de nervi și nu s-a mai putut abține în direct, la TV, unde și-a atacat rivalul fără menajamente. I-a adus acuzații grave lui Mihai Rotaru, pe care nu îl recunoaște drept patron al Universității Craiova. Mai mult, a spus că acesta se face vinovat pentru condamnarea sa la închisoar.

Adrian Mititelu, scandal uriaș în direct la TV

Adrian Mititelu s-a dezlănuit în direct, la TV. Nimeni nu l-a mai putut opri pe patronul lui FCU Craiova. Acesta a avut o adevărată criză de nervi la televizor, unde și-a exprimat indignarea față de cei care-l prezintă în spațiul public pe Mihai Rotaru drept patronul Universității Craiova.

„Rotaru e patron? Patronul cui e acest individ? De unde a cumpărat Rotaru Universitatea Craiova? Cine l-a împroprietărit? Cum adică a primit dreptul de a conduce echipa? Într-o țară democrată, membră a Uniunii Europene, în care sunt valorile sunt respectate – valori precum dreptul la muncă – lui Rotaru n-ar fi trebuit să i se permită ceea ce i s-a permis.

Adrian Mititelu, scandal urias in direct la TV
Adrian Mititelu, scandal urias in direct la TV

S-a dezlănțuit la adresa lui Mihai Rotaru

De unde a primit Rotaru acest drept? (n.r. – de a conduce Universitatea Craiova) I l-a dat cineva în mod special? Auziți și voi, «patronul Universității Craiova»…El este doar acționar pe 10% al unui club care se numește în alt mod. Este o demagogie și o minciună! Nu vedeți că CSA Steaua nu poate juca în Liga 1 pentru că nu respectă prevederile legii Așa e și aici, la clubul lui Rotaru!”, a declarat Mititelu senior, la Pro Arena.

Mititelu și-a continuat monologul la adresa marelui său rival: „Complice, Federația Română a modificat legea. Au schimbat regulamentul de organizare si au spus că poate să se întâmple ceea ce s-a întâmplat. Țineți minte, Universitatea e doar un nume de scenă. Ei, de fapt, nu sunt Universitatea Craiova!  Dar nu-i mai spuneți lui Rotaru patronul Universității Craiova! E fără tăgadă faptul că Rotaru conduce acea echipă, dar el nu e patron! E cel mai mare demagog! Nu-l jignesc, spun doar că e un beneficiar”, a mai spus Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu a spus chiar că Mihai Rotaru este cel care se face vinovat pentru trimiterea lui la închisoare. A mai spus că a fost executat pur și simplu.

„Vă dau cuvântul, nu exagerez. Rotaru m-a băgat la pușcărie. Jur, nu exagerez. El m-a băgat la închisoare, am fost executat. Vă jur că am fost executat! Au omorât adevărata echipă a Universității Craiova, iar el vine cu gargară și alte nenorociri. Am și dovezi… Ce vă spun e doar adevărul. M-am adresat de multe ori instanțelor (…) dar s-a vrut să fiu închis, să nu se mai știe nimic de mine. Rotaru a fost inventat pentru a crea o nouă echipă!”, a mai spus Mititelu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...