FOTO EXCLUSIV

Adrian Iovan ar fi mândru. Fiul regretatului pilot şi al Romaniţei Iovan seamănă leit cu tatăl său. FOTO EXCLUSIV

Iancu Andreea 19.10.2021, 12:55

Fiul Romaniței Iovan și al regretatului pilot Adrian Iovan este un tânăr admirabil, care pare că seamănă tot mai mult cu tatăl său. Albert, care a împlinit deja 14 ani, a moștenit nu doar calitățile fizice ale părinților săi ci și o parte dintre pasiunile tatălui său. Împătimit al adrenalinei, Albert Iovan este leit Adrian Iovan în multe aspecte ale vieții sale. Fiul fostului pilot, care a sfârșit tragic în urma unui accident în Munții Apuseni, a fost surprins de reporterii impact.ro în urmă cu câteva zile, într-o zi ploioasă, chiar în timp ce mama sa îl aștepta la intrarea din fața școlii.

Fiul lui Adrian și al Romaniței Iovan seamănă leit cu tatăl său

Albert Iovan, fiul regretatului Adrian Iovan și al Romaniței, s-a transformat într-un adolescent în toată regula, care seamănă tot mai mult cu tatăl său. Deși era doar un copil atunci când pilotul a sfârșit tragic în urma accidentului din Munții Apuseni, astăzi, la șapte ani de la eveniment, tânărul se concentrează pe studiu și pe pasiunile sale. Albert învață la Școala Americană, acolo unde a și fost surprins de reporterii impact.ro în timp ce se urca în mașina mamei sale.

Fiul Romaniței Iovan seamănă leit cu Adrian Iovan, având privirea și mersul regretatului aviator. Mama sa face toate eforturile pentru a-l știi în siguranță pe fiul său și îl susține în tot ceea ce acesta își propune. De curând, într-o zi mohorâtă de toamnă, pe o ploaie torențială, Romanița și-a așteptat băiatul la intrarea școlii. Adolescentul a venit însoțit de un coleg, de la care și-a luat la revedere atunci când a urcat în mașina mamei sale. Mama și fiul au pornit apoi prin traficul infernal spre casa din cartierul Primăverii, potrivit surselor noastre.

Fiul Romaniței și al lui Adrian Iovan seamănă leit cu tatăl său
Albert Iovan, fiul regretatului pilot, care a sfârșit tragic în Munții Apuseni

Albert, pasionat de raliu. Tânărul are deja licență de pilot

În timp ce tatăl său a fost un bun pilot de avioane, Albert Iovan îi calcă pe urme lui Adrian Iovan, însă în domeniul automobilistic. Tânărul este pasionat de raliuri, moștenind de la tatăl său înclinațiile spre adrenalină. La doar 14 ani, Albert are deja licență de pilot de raliu și se pregătește pentru o carieră de campion la cursele de mașini.

Fiul Romaniței Iovan își dorește din tot sufletul să ajungă la Campionatul Mondial, vis susținut de familia sa. Deși privește cu emoție fiecare participare a lui Albert, Romanița îl sprijină pe tânăr în tot ceea ce își propune. Cu multă mândrie, creatoarea de modă îl încurajează pe Albert să își urmeze visul.

Îmi doresc să fiu cât mai bun la ceea ce fac, apoi vreau să mă mut, până ajung la Campionatul mondial. Cred că am moștenit de la tata partea asta, să fiu bun sub presiune, căci el era cu avioanele, eu, cu mașinile. Adrenalina tot de la el o am, el se dădea cu parașuta, îmi doresc și eu asta în curând, a declarat Albert Iovan în emisiunea lui Cătălin Măruță, la Pro TV.