EXCLUSIV

Adrian Enache și fiica lui, Diana, au plecat azi la New York: „Voi cânta Elvis și pentru americani. Totul e sold out”. Ce manelist de top îi însoțește peste Ocean. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 19.01.2023, 14:47

Adrian Enache și Diana, fiica sa, au zburat în această dimineață în America, alături de Vali Vijelie și de Aurora și Săndel Mihai, cumnata și fratele Andrei. Potrivit mărturisirilor făcute pentru Impact.ro, Adrian Enache și-a luat în cele două genți, admise ca bagaje în cală, haine de sală, pentru că, potrivit obiceiului său, în niciun turneu nu renunță la sport, și o alta, plină cu hainele de scenă, pe cele de stradă urmând a le cumpăra de peste Ocean.

Biletele s-au vândut ca pâinea caldă, peste Ocean

De ani buni, Adrian Enache pleacă la jumătatea lunii ianuarie în America, și de fiecare dată se întoarce cu bani frumoși acasă, în urma turneului de o lună pe care-l susține peste Ocean.

De trei ani, și fiica sa, Diana, îl însoțește, în primul an ea reușind să treacă cu brio peste castingul la care a participat. Ei bine, în cursul dimineții de astăzi, artistul și fiica sa și-au luat zborul spre New York, locul unde vor susține primul spectacol, într-o formulă inedită, față de anii precedenți.

De această dată, în același avion au mai urcat și Vali Vijelie și Aurora și Săndel Mihai, cumnata și fratele Andrei Măruță. Turneul acestora de peste Ocean se întinde pe o perioadă de trei săptămâni și deja e sold out în locațiile în care aceștia vor cânta: „Totul e sold out. Sunt mai multe spectacole ca de obicei.

Sâmbătă avem la New York, duminică, la Philadelphia, apoi la Las Vegas, unde facem show. Suntem cu Vali Vijelie și cu fratele Andrei, Săndel, și cu soția lui.

Eu mai am și altceva, voi cânta Elvis și pentru americani. Când nu joc pentru români, că ei în timpul săptămânii lucrează, o voi face-o și pentru americani. Eu merg de șase ani acolo.

În mod normal, turneul durează trei săptămâni, dar voi rămâne o lună, cred. Ne întoarcem cam de Dragobete, iar apoi pe 4 martie, avem și la Madrid”, ne-a declarat Adrian Enache, pentru Impact.ro.

Citește și Iuliana Marciuc ține cont și de criticile fiului adolescent: „El este un seismograf pentru mine!”. Ce meserie și-a ales David, copia la indigo a lui Adrian Enache. EXCLUSIV!

enache si diana
Adrian Enache si Diana

„Ne cumpărăm hainele de stradă de acolo”

Artistul ne-a mai spus, înaintea decolării, și ce conține bagajul său, din care nu lipsesc echipamentele pentru sală. Asta pentru că, în orice turneu, Enache nu se abate de la programul său de sport: „Mă duc cu două genți, una cu haine pentru sală, alta cu haine de scenă. Și eu și Diana ne cumpărăm hainele de stradă de acolo.

Diana a filmat în avans (n.r. pentru emisiunea sa de la Prima TV), a venit de la Cluj, și-a făcut bagajele, și direct în America. Diana a făcut școala de canto cu Ozana Barabancea. Prima oară s-a lansat la ”Te cunosc de undeva”. Acum o cer peste tot. În America a dat și niște probe, în primul an, iar în al doilea am prins un contract în Las Vegas, la show-ul Dianei Ross”, a adăugat acesta.

Ce onorariu au, împreună, Diana și Adrian Enache

Adrian Enache mărturisea, recent, pentru Impact.ro, că în prezent primește foarte multe cereri de concerte pentru conceptul tată-fiică, pe care l-a promovat, iar pentru un show în doi, de 90 de minute, la vreo nuntă sau eveniment privat, onorariul ajunge și la 5.000 de euro.

De asemenea, potrivit propriilor sale mărturisiri, Adrian Enache „vinde” foarte bine, tot pe aceeași sumă, și „pachetul” de trei, mai precis un show la care mai participă și Rareș, bunul său prieten, alături de artist și de fiica sa.

Citește și Cum reușesc Iuliana Marciuc și Adrian Enache să păstreze flacăra iubirii aprinsă și după 26 de ani. „Este foarte important”!

Urmăriți Impact.ro și pe