EXCLUSIV

Adrian Enache, departe de Iuliana Marciuc și de Paște. Va petrece cu fiica sa și cu fondatorul trupei Queen. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 20.04.2022, 17:49
Adrian Enache, departe de Iuliana Marciuc și de Paște. Va petrece cu fiica sa și cu fondatorul trupei Queen. EXCLUSIV

Artistul va produce bani chiar în ziua de Paște, în afara granițelor țării. Invitat să cânte la Londra, el se va întâlni și cu fondatorul și chitaristul trupei Queen, care are fermă chiar în spatele unuia dintre hotelurile unde este invitat să presteze, acesta fiind prieten cu patronul localului.

Adrian Enache va petrece Paștele departe de Iuliana Marciuc

După ce a petrecut o perioadă bună a începutului de an în America, unde a avut mai multe spectacole, împreună cu fiica sa, Adrian Enache își va face bagajele din nou, chiar în Joia Mare. Artistul va „zbura” la Londra, și va cânta chiar în duminica Paștelui, în mai multe locații.

„Am concert cu Diana și cu Rareș. Plecăm de joi, avem întâlnire cu românii de la Londra, în mai multe locații. În urma succesului din America, am fost invitați și în Anglia. Luni ne întoarcem. Suntem la treabă. Așa e frumos, ne vom distra dar vom produce și bani de sărbători”, a declarat artistul pentru impact.ro.

Adrian Enache va petrece Pastele departe de Iuliana Marciuc
Adrian Enache va petrece Pastele prin munc, impreuna cu fiica sa, Diana (foto), departe de Iuliana Marciuc

Schimb de fotografii, prin intermediar

La Londra, Adrian Enache va avea ocazia să petreacă și cu chitaristul și fondatorul trupei Queen, Brian May, care are fermă chiar în spatele unuia dintre hotelurile unde este invitat să cânte, acesta fiind prieten cu patronul localului.

„Sunt o mulțime de români care ne așteaptă. Mergem la un hotel cunoscut. O să vină și chitaristul lui Queen, Brian May. Patronul e prieten cu el, și mi-a trimis o fotografie cu acesta. Apoi i-am dat și eu o poză când am fost Fred Mercurry, și am câștigat la . A înnebunit. Brian și-a cumpărat o fermă în spatele hotelului unde vom cânta. A fost la o cafea la patron, care i-a zis de mine”, ne-a mai spus artistul.

Cât timp petrece și cu familia

Pentru Adrian Enache a devenit deja o obișnuință să muncească de sărbători. Cum acesta cântă și împreună cu fiica sa, e normal să petreacă mai mult timp împreună, în această perioadă.

„Procentajul timpului pe care-l petrec pe scenă sau cu familia este undeva la 75% job, 25% familie. Cu Diana mă văd însă și pe scenă, atunci când avem câte o cântare sau la diferite evenimente, suntem mult plecați împreună”, a completat artistul

Iuliana Marciuc, cu David în tabără

În ceea ce o privește pe partenera de viață a artistului, Iuliana Marciuc, și pe David, fiul celor doi, Adrian ne-a spus că are grijă să stea și cu aceștia.

„Iuliana e cu Eurovisionul, și ea va pleca la Torino. Acum e într-o tabără muzicală, cu băiatul, pentru festivalul Goodby, unde sunt eu președinte. L-am inițiat în pandemie online, acum se va face cu 17 țări, în luna mai. Tabăra e la Câmpulung. Au început preselecțiile, la noi toată lumea muncește, așa e frumos. Am grijă să stau cu amândoi, chiar dacă petrec mult cu Diana. Sunt copii de la 12 la 18 ani, cântă minunat, e o clasă a Ginei Pavel, sora lui Marcel Pavel, cu copii minunați, foarte buni.  Iuliana coordonează proiectul, îl va prelua și TVR. Ea trebuie să se întoarcă, mai stă vreo două zile”, ne-a mai spus Enache. Artistul intenționează să meargă împreuna cu fiica sa și la o biserică pentru a lua lumină.

Urmăriți Impact.ro și pe