Adrian Alexandrov se lăfăie în lux, în timp ce Elena Udrea este la închisoare. Pe ce a cheltuit 65.000 de euro

Ioana Bucur 05.06.2022, 10:56
Adrian Alexandrov se lăfăie în lux, în timp ce Elena Udrea este la închisoare. Pe ce a cheltuit 65.000 de euro

Elena Udrea rămâne în arest, în Bulgaria. În România, partenerul de viață al fostului ministru trebuie să fie mamă și tată pentru copila pe care o au împreună, făcând tot ce poate ca fetița să nu simtă lipsa mamei. Totuși, asta nu înseamnă că nu se poate răsfăța. Adrian Alexandrov tocmai a făcut o achiziție spectaculoasă, în valoare de aproximativ 65.000 de euro.

Elena Udrea, în lacrimi în fața magistraților

Miercuri, 1 iunie, judecătorii bulgari au decis că Elena Udrea va rămâne în arest. Cu lacrimi în ochi, fostul ministru i-a rugat pe magistrați să îi permită să își vadă fetița.

În plus, condițiile în care stă nu ar fi cele mai ușoare. Udrea a povestit că în cea mai mare parte a timpului, este singura femeie în arestul Blagoevgrad, între zeci de bărbaţi. Fostul demnitar a precizat că acolo unde există o singură toaletă comună, iar ea este nevoită să treacă prin fața tuturor.

„În acest dosar este a treia oară când statul român încearcă să mă aresteze. Prima dată în 2015, atunci când au apărut şi primele informaţii că sunt ameninţări la adresa vieţii mele. În 2018, când eu eram deja însărcinată în şase luni, în Costa Rica, şi aveam deja procesul pentru azil politic, m-au condamnat definitiv şi m-au arestat.

După două luni şi jumătate au fost obligaţi să mă elibereze, din nou, pentru că CCR a decis că am fost judecată de un complet nelegal constituit.

Vreau să îmi văd familia. Vă rog, în primul rând pentru copilul meu, să dispuneţi o măsură care să-mi permită să îmi văd copilul, să stau cu copilul meu.

Nu există riscul să plec din Bulgaria pentru că în momentul acesta este cel mai sigur loc pentru mine. În arest la Blagoevgrad, unde sunt, personalul de acolo este extraordinar, dar 99,99% din timp sunt singura femeie din arest”, a spus Elena Udrea în sala de judecată.

Adrian Alexandrov se lăfăie în lux, în timp ce Elena Udrea este la închisoare. Pe ce a cheltuit 65.000 de euro
Elena Udrea

Adrian Alexandroc a făcut ă achiziție de aproape 65.000 de euro

În tot acest timp, în România, viața merge mai departe, iar partenerul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, încearcă să mențină aparențele normalității acasă, de dragul fiicei lor.

Recent, Alexandrov a făcut o achiziție importantă pentru familia lor, un autoturism ce are o valoare cuprinsă între 60.0000 și 65.000 de euro. Este vorba despre un exemplar nou de la Tesla, Model 3.

Tribunalul din Blagoevgrad a hotărât, pe 20 aprilie, ca Elena Udrea să fie extrădată în România. Însă, decizia nu a fost definitivă și a fost atacată de către avocații ei la Curtea de Apel de la Sofia. Un nou termen de judecată a fost stabilit pentru data de 8 iunie.

Fostul demnitar a plecat din țară înainte ca Înalta Curte de Casație și Justiție să pronunțe condamnarea sa la 6 ani de închisoare, în dosarul „Gala Bute”. La scurt timp, a fost prinsă la granița dintre Bulgaria și Grecia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...