Adevărul nebănuit despre Survivor: „Nu se văd multe lucruri la televizior”. O fostă concurentă dezvăluie tot

Nicu Stan 13.05.2021, 15:16

Adevărul nebănuit despre Survivor. O concurentă eliminată din showul TV a dezvăluit tot ce se întâmplă în Republica Dominicană, mai ales în timpul în care nu se fac filmări.

O fostă concurentă Survivor face dezvăluiri. Ce se întâmplă, de fapt, la Surevivor România când nu se filmează

S-a aflat adevărul gol goluț despre emisiunea Survivor. O fostă concurentă a dezvăluit tot ce se întâmplă în cadrul concursului TV de la Kanal D, inclusiv despre momentele de care telespectatorii nu știu nimic, întucât în acel timp nu se filmează

Ana Pogoraș a făcut dezvăluiri complete după ce a fost eliminată din concurs.

Ana Pogoras la Survivor Romania
Ana Pogoras la Survivor Romania

Ana Pogoraș, ultima compioană mondială a României

Ana Pogoraș, ultima campioană mondială a României, s-a pus pe făcut destăinuiri din timpul petrecut în Republica Dominicană, în showul Survivor România.

”Nu se văd multe lucruri la televizor, concurenții stau în junglă 24 de ore din 24. Nu s-au văzut toate momentele în care am râs, am glumit, am povestit împreună. Telespectatorii văd doar un mic procent din tot ceea ce trăim noi acolo. Sunt atât de multe momente, încât nu aș putea alege unul. Mi s-a întâmplat de multe ori, când mergeam să căutăm cocos, să mă înțep prin plimbările acestea, iar durerile sunt mari, am fost și la un pas de leșin”, a povestit Ana Pogoraș, potrivit viva.ro.

Alina Pogoraș, iubită de telespectatori

De asemenea, fosta gimnastă este copleșită de valul de simpatie pe care l-a dobândit în urma concursului de la Kanal D. Fosta gimnastă nu credea că o să ajungă să trăiască așa ceva.

”Ceea ce trăiesc este un vis. Nu mi-am imaginat niciodată că atâția oameni îmi vor fi alături. Când am ieșit din competiție și am văzut atâtea mesaje pe rețelele de socializare am avut un șoc. Deși a trecut o perioadă de la ieșirea mea din competiție, oamenii îmi scriu în continuare și mă susțin, ceea ce este uimitor.

Românii au văzut cine este Ana Pogoraș

Cred că oamenii m-au descoperit exact așa cum sunt și în viața de zi cu zi. Au văzut în mine bunătate, educație, au înțeles că sunt neconflictuală și oamenii au venit spre mine.

Faptul că eram foarte bună pe traseu cred că a fost pe planul doi, ei m-au apreciat mai mult pentru caracterul de care am dat dovadă”, a mai spus Ana Pogoraș.

Foamea chinuie cel mai tare concurenții Survivor

Fosta gimnastă a mai povestit că tot ce se întâmplă în Republica Dominicană este adevărat și că cel mai tare a chinuit-o foamea.

”Ceea ce se întâmplă în această competiție este sută la sută adevărat. Senzația de foame ne însoțea permanent și da, am mai mâncat câte o banană găsită prin pădure… Nu am încercat să trișez, nici nu aveam cum”, a mai spuis Ana Pogoraș.

Urmăriți Impact.ro și pe