Adevărul nebănuit despre Dincă a ieșit la iveală! Ce apare în jurnalul secret al acestuia

Diana Radu 17.01.2020, 15:57
Adevărul nebănuit despre Dincă a ieșit la iveală! Ce apare în jurnalul secret al acestuia

Se pare că Gheorghe Dincă avea un jurnal secret în care acesta își nota gândurile. Recent, acest jurnal a fost descoperit de anchetatori iar câteva dintre informații au fost făcute publice. Potrivit jurnalului, Dincă crede că este ”un pistol cu apă” pe lângă tatăl său. Află ce a mai scris criminalul de la Caracal în carntul său.

Jurnalul secret al lui Gheorghe Dincă, găsit de anchetatori. Ce apare în jurnalul acestuia?

Principalul suspect în cazul Caracal se prezintă ca fiind un băiat bun în jurnalul său, însă psihologii care l-au anchetat sunt de altă părere. Aceștia au ajuns la concluzia că Gheorghe Dincă este capabil să joace roluri prestabilite fiind o fire cameleonică. Este lipsit de încredere în oameni, are trăiri negative și este dezamăgit față de comportamentul membrilor familiei, mai ales al soției.

gheorghe dinca, jurnal secret
Jurnalul secret al lui Gheorghe Dincă, găsit de anchetatori. Ce apare în jurnalul acestuia?

De asemenea, bărbatul consideră că este singurul care are dreptate și nu acceptă o alte variante. În plus, psihologii au mai observat că Dincă duce o luptă interioară de a scăpa de imaginea tatălui său, potrivit Antena 3.

Dincă a fost trimis miercuri în judecată, cu opt capete de acuzare. Respectiv, el a fost trimis în judecată pentru săvârșirea următoarele infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat (două infracțiuni), şi profanarea de cadavre sau morminte(două infracţiuni). În acest dosar, Ştefan Risipiceanu (complicele lui Dincă) a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

Ce planuri are Dincă după ce iese din închisoare?

Gheorghe Dincă are planuri mărețe după ce va ieși din închisoare. Criminalul de la Caracal le-a dezvăluit colegilor din arest că după ce va fi eliberat, primul lucru pe care vrea să-l facă este să călătorească, să facă un tur al României.

Principalul suspect în cazul Caracal a fost mutat joi din arestul Capitalei în arestul de la Slatina. Această decizie a fost luată după ce dosarul a fost trimis în judecată de către procurorii DIICOT pentru uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu. De asemenea, în aelași dosar este cercetat și complicele lui Dincă, Fane Risipițeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe