EXCLUSIV

Adevărul despre Zannidache iese la iveală după Survivor România. Mărturia Elenei Marin: ”N-am avut cu cine” (exclusiv)

Iancu Andreea 06.08.2021, 17:45
Adevărul despre Zannidache iese la iveală după Survivor România. Mărturia Elenei Marin: ”N-am avut cu cine” (exclusiv)

Competiția din Republica Dominicană și-a stabilit câștigătorul în urmă cu mai mult timp, însă mai sunt încă povești de la Survivor România care merită spuse. Fanii emisiunii de la Kanal D, care l-au stabilit drept învingător pe Zannidache, vor fi uimiți să descopere aspecte noi despre personalitatea fostului Faimos. De curând, Elena Marin, una dintre colegele din echipa acestuia, a spus adevărul despre Zannidache, după Survivor România, într-un interviu sincer.

Care este adevărul despre scandalul dintre Zannidache și Elena Marin. Fosta faimoasă a făcut o mărturisire neașteptată

Elena Marin s-a numărat printre cele mai de temut concurente din competiția Survivor România. Deși nu a reușit să câștige mare premiu, Faimoasa s-a străduit să își ajute echipa și să facă o figură frumoasă în timpul probelor. După șase luni în Dominicană, Elena Marin a spus adevărul despre ceea ce s-a întâmplat între ea și Zannidache, după Survivor România. Ea a povestit cu sinceritate despre aventura și coșmarurile din competiție, dar și despre marele său rival, Zanni.

Elena a recunoscut că relația dintre ea și Zanni a fost de la început una dificilă. Fosta Faimoasă a considerat că a fost percepută de colegul său drept un pericol, motiv pentru care acesta și-a vărsat ura și frustrările asupra ei pe parcursul competiției. Cu toate acestea, Elena Marin a recunoscut că l-a felicitat pe fostul său coleg de echipă.

Da, din păcate, am avut o relație dificilă. Întotdeauna Zanni a simțit un pericol și o frică atunci când a venit vorba de mine. Concret, probleme noastre au plecat de la el. Deși mi-am dorit reconcilierea, nu am avut cu cine … Probabil frustrările și ura lui sunt mult mai mari decât mi-aș fi imaginat eu. Da, l-am felicitat, știu cât de mult și-a dorit să câștige, a recunoscut Elena Marin într-un interviu exclusiv pentru Playtech-Impact.ro.

Adevarul despre Zannidache iese la iveala dupa Survivor Romania. Marturia Elenei Marin ”N-am avut cu cine” (exclusiv)
Elena Marin, în timpul competiției Survivor România

Ce se întâmplă în relația cu logodnicul său. Fosta Faimoasă a dat vestea cea mare

Deși mulți s-au temut că relația dintre Elena Marin și logodnicul său ar putea să fie afectată de cele șase luni petrecute de vedetă departe de casă, dansatoarea Andreei Bălan recunoaște că lucrurile între ei sunt mai sudate ca oricând. Aceasta a mărturisit că urmează să organizeze și nunta, dezvăluind că, în ciuda faptului că nu are o dată exactă, nașii lor vor fi Mihai Morar și soția acestuia, Gabriela.

Pauza dintre mine și iubitul meu nu ne-a afectat, din contra. Ne consumăm acest dor nebun, pe care l-am simțit unul față de celălalt. Cât despre nuntă, momentan nu am stabilit nimic. Stabilit este că Mihai Morar și soția lui, Gabriela, ne sunt nași. Restul….are grijă Dumnezeu să le așeze pe toate, a mai povestit Elena pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe