Adevărul despre trecutul surorilor de la Puterea Dragostei. Mii de oameni le-au văzut așa

Redacția IMPACT 12.08.2020, 20:32
Adevărul despre trecutul surorilor de la Puterea Dragostei. Mii de oameni le-au văzut așa

Alexandra și Adriana Cărare au pornit în căutarea bărbatului ideal prin intermediul celebrului show „Puterea Dragostei”. Tinere nu au avut însă, succes în găsirea partenerului ideal, motiv pentru care acestea au decis să participe la o altă emisiune de dating, difuzată de la Antena 1 de această dată.

Surorile din Vaslui care râvnesc după bărbatul ideal

Antena 1 a mai introdus în grila de programe o nouă emisiune, „Rămân cu tine”, prezentată de celebrul cântăreț și om de televiziune Liviu Vârciu. Emisiunea prezentată de Liviu Vârciu merge pe ideea unor întâlniri fierbinți între concurente și potențiali parteneri. Prezentatorul le va ajuta pe fete să-și găsească alesul, chiar dacă ele știu și au în plan cum să arate masculul afla.

„Emisiunea asta s-a născut din motive serioase. Oamenii fac o grămadă de lucruri într-o zi obişnuită, încât nu mai au timp să se găsească. Şi aici intervenim noi, îi aducem împreună, îi ajutăm să se cunoască şi le dăm ocazia să spună «Rămân cu tine»”, a spus Liviu Vârciu.

Alexandra, de la Puterea Dragostei, în vârstă de 26 de ani și sora ei mai mică, Adriana, în vârstă de 23 de ani nu sunt la prima căutare a bărbatului perfect. Surorile cărare din Vaslui s-au familiarizat cu platourile de filmare.

Alexandra este mamă și spune că nu mai vrea să piardă timpul pentru că este dornică să îmbrace rochia de mireasă. Tânără a declarat că nu va accepta niciodată minciuna în orice relație ar avea. Este loială, sinceră, directă, dar și impulsivă și agitată. Nu a înșelat niciodată și nu ar vrea să aibă parte de asta. Îi plac provocările și speră să ajungă până în finală și chiar să fie câștigătoarea acestui sezon, au scris jurnaliștii de la kanald.ro.

La celălalt pol, Adriana, sora sa mai mică pune mai mult accent pe aspectul fizic al viitorului partener. Își dorește în același timp ca bărbatul pe care îl va cunoaște să fie romantic și să o iubească necondiționat. Asta însemnă și compormisuri, desigur. Adriana este o fire extrem e competitivă care mereu obține ce și-a propus.

Urmăriți Impact.ro și pe