Adevărul despre starea de sănătate a Mioarei Roman. E mai grav decât s-a crezut

Andra Daoud 23.12.2021, 15:41
Adevărul despre starea de sănătate a Mioarei Roman. E mai grav decât s-a crezut

Mioara Roman nu s-a simțit deloc bine în ultima perioadă și a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor. Fiica ei cea mică, Oana Roman, a povestit că mama sa a făcut investigații amănunțite și că medicii au decis să îi schimbe tratamentul, după ultima vizită la spital. Cum se simte în prezent Mioara Roman și ce spune fiica ei despre evoluția mamei sale.

Adevărul despre starea de sănătate a Mioarei Roman

Mioara Roman încheie anul așa cum l-a început: cu vizite dese la spital și sub tratament. Fosta soție a lui Petre Roman a ajuns din nou pe mâinile medicilor, recent, după ce picioarele i s-au umflat foarte tare. Fiica ei cea mică, Oana, nu a mai așteptat și și-a dus mama de urgență la spital, unde medicii i-au făcut mai multe investigații și i-au schimbat tratamentul.

Noul tratament se pare că este eficient, dar, din păcate, vârsta îşi spune cuvântul, starea Mioarei Roman de sănătate fiind imprevizibilă, lucru îngrijorător pentru familie. Oana încearcă să își răsfețe mama și să o facă să mai uite de problemele care nu i-au dat pace în ultimul an.

E mai bine, astăzi am fost cu ea la coafor, pentru că trebuia să o duc săptămâna trecută, dar nu am apucat, pentru că nu s-a simțit bine. A fost greu, pentru că a fost foarte aglomerat, ea obosește foarte repede.

I-au făcut analize, au îngrijit-o și s-au ocupat de ea exemplar, i-au schimbat puțin tratamentul, însă vârsta își spune cuvântul la un moment dat, eu fac tot ce pot ca ea să fie cât mai bine îngrijită. a declarat Oana Roman, în cadrul unei emisiuni TV.

Adevărul despre starea de sănătate a Mioarei Roman. E mai grav decât s-a crezut
Oana Roman și mama sa, Mioara Roman.

„Îmi este foarte greu”

Oana Roman a mai povestit că traversează o perioadă extrem de încărcată și că dincolo de vizitele dese la spital cu mama sa, trebuie să se ocupe de fiica ei, Iza, de casă și de business-ul pe care îl are alături de soțul ei, Marius Elisei.

Îmi este foarte greu, pentru că trebuie să mă duc să o văd și pe ea, trebuie să o duc și pe Iza la școală. Mai mă ajută și Marius, facem cu rândul. Iza trebuie luată de la after, dusă la tenis în anumite zile. Eu am și poze de făcut, filmări pentru diverse campanii, postări pentru site.

Marius trebuie să urce produsele pe site, să facă și colete, trebuie să avem grijă și de casă. Suntem într-o nebunie continuă, iar în ultima vreme a fost un trafic infernal, efectiv am obosit atât de tare, încât simt că mă lasă puterile, a mai spus Oana Roman.

Chiar din primele luni ale acestui an, Mioara Roman și fiicele ei au fost greu încercate de problemele de sănătate cu care se confruntă fosta soție a lui Petre Roman. La începutul anului, a suferit o intervenție la colecist, iar după aceasta, fiicele sale au internat-o într-un centru de îngrijire, unde să se recupereze. Afecțiunile pe care le mai are Mioara Roman au făcut ca recuperarea să fie și mai dificilă.

Fosta soție a lui Petre Roman suferă de mai multe afecțiuni, care îi provoacă și mai multe neplăceri odată cu înaintarea în vârstă. Ea are diabet și Parkinson și a petrecut mare parte din anul 2021 într-un centru de îngrijire, pentru a face recuperare și a-și ameliora simptomele.

Urmăriți Impact.ro și pe