Adevărul despre serialul Las Fierbinți. Cine a venit, de fapt, cu ideea. ”Văzuse el la ruși”

Nicu Stan 15.03.2021, 14:03

Adevărul despre serialul Las Fierbinți. Cine a venit, de fapt, cu ideea. Constantin Diță, interpretul lui Giani din serialul de la PTO TV, a făcut dezvăluiri complete.

Giani din Las Fierbinți și-a pus fiul de 7 ani să joace în serial. În ce serial a apărut Juniorul Vladimir Diță

Adevărul despre serialul Las Fierbinți. Cine a venit, de fapt, cu ideea de a se face serialul de la PRO TV. Giani s-a pus pe pus pe făcut destăinuiri, respectiv despre cine a avut ideea de a face serialul Las Fierbinți, scrie click.ro.

Constantin Diţă, 36 de ani, actorul care îl joacă pe Giani din “Las Fierbinţi”, a povestit despre începuturile serialului și a amintit cine a venit cu ideea celui mai de succes produs de televiziune al momentului.

Constantin Dita si Oana, sotia lui
Constantin Dita si Oana, sotia lui

Cine a venit cu ideea serialului Las Fierbinți

Constantin Diță a jucat și în serialele “Moştenirea” (2010) şi “Vine Poliţia!” (2008),. Cu aceiași echipă s-a făcut apoi serialul “Las Fierbinţi”. ”Da, atunci ne-am întâlnit şi am format echipa. Iar gaşca de stand-up comedy s-a format acum doi ani. Este un proiect demarat de noi. De trupa asta care s-a format la “Vine Poliţia”.

Noi ne-am adunat, ne gândeam şi Leonid Doni (Robi, n.r.) a venit cu o idee cum ar fi să facem un serial despre viaţa la ţară. Văzuse el un serial la ruşi pe tema asta. Şi ne-am gândit apoi cum ar fi să facem unul şi noi. De acolo a pornit asta. El e din Rusia şi urmărea serialele de acolo. De aici fiecare şi-a ales personajul”, a dezvăluit Giani din Las Fierbinți.

Cum se distrează actorii în timpul filmărilor

În plus, Constantin Diță a povestit și cum decurg filmările la Las Fierbinți, cum se distrează îndrăgiții actori.

Ne distrăm foarte mult, mai ales când e şi un pic de de oboseală. De exemplu, Vasile, primarul interpretat de Gigi Ifrim, trebuia să intre în bar. Şi noi ne-am gândit să-i turnăm ţuică în loc de apă, pentru că urma să ceară un pahar de ţuică. El a băut, a fâcut „hâc” şi apoi a spus replica. Gigi a fost super profesionist, a dat ţuica peste cap şi a apoi a dat textul. Noi ne aşteptam să zică, băi, sunteţi nebuni, ce-i asta, dar a fost super băiat”, a mai declarat Constantin Diță.

Cu cine este căsatorit Giani din Las Fierbinți în viața reală

De asemenea, actorul a făcut destăinuiri și din viața personală, spunând lucruri despre familia lui care chiar nu sunt cunoscute de către fanii săi.

Sunt însurat cu actriţa Raluca Oana Rusu, e profesoară la UNATC, avem doi copii şi cel mare, Vladimir, de 7 ani, a apărut în episodul special de Crăciun, anul trecut. Cel mic are un an şi două luni”, a mai povestit Constantin Diță.

Urmăriți Impact.ro și pe