Adevărul despre relația tensionată dintre Adrian Mutu și fiul său, Mario. „Nu e ușă de biserică”

Stan Filon 27.03.2023, 14:42
Adevărul despre relația tensionată dintre Adrian Mutu și fiul său, Mario. „Nu e ușă de biserică”

S-a aflat adevărul despre relația pe care Adrian Mutu o are cu fiul său, Mario, ajuns la vârsta de 21 de ani. Cel care a vorbit despre asta a fost chiar fostul internațional, care a venit și cu sfaturi prețioase pentru tânăra generație.

Adevărul despre relația tensionată dintre Adrian Mutu și fiul său, Mario

Așadar, Adrian Mutu a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Mario, fiul său ajuns la vârsta de 21 de ani. Antrenorul lui Rapid a recunoscut că are o relație destul de tensionată cu fiul său, însă, spune el, este cumva normal, deoarece Mario devine bărbat.

Cu toate acestea, Adrian Mutu, în vârstă de 44 de ani, spune că are o relație bună cu Mario, care este un tânăr bine educat, însă nici nu se așteaptă ca acesta să fie chiar ușă de biserică. Mario este primul copil al lui Adrian Mutu, făcut în timpul mariajului cu frumoasa Alexandra Dinu.

Adevarul despre relatia tensionata dintre Adrian Mutu si fiul sau, Mario 
Adevarul despre relatia tensionata dintre Adrian Mutu si fiul sau, Mario

„Nu o să stea la birou sau să fie ușă de biserică”

„Avem o relație normală, tensionată. Așa e între un tată de 44 de ani și un băiat de aproape 21. Nu sunt toate bune și frumoase. La 21 de ani mai face prostii, nu o să stea la birou sau să fie ușă de biserică. Eu cred că e un băiat bine educat, noi avem o relație bună, e și el acum bărbățel și vede lucrurile din alte puncte de vedere. Acum se maturizează și capătă experiență, îl simt mai responsabil”, a mărturisit antrenorul de la FC Rapid.

Sfatul lui Adrian Mutu pentru tânăra generație

Iată că a venit vremea ca Adrian Mutu să ofere și sfaturi tinerei generații, sfaturi venite din propria sa experiență de viață, care este una bogată, ținând cont de scandalurile în care singur s-a implicat de-a lungul timpului, dar și a celor câtorva mariaje avute la activ. Dar care este sfatul său pentru tineri? Ei bine, Adrian Mutu le-a transmis acestora că, orice s-ar întâmpla, trebuie să meargă mai departe.

„Să fie un mesaj pentru tineri, adică să nu fac ceva și să nu spun niște povești acolo și voi să le puneți după aceea la televizor sau în ziare. Viața este cu urcușuri și coborâșuri pentru toată lumea, dar important este să mergem înainte și să ne respectăm. O alegere proastă nu te definește și, până la urmă, dacă ai voința și ambiția necesară poți, îți poți reface viața”, a declarat acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...