Adevărul despre relația pe care o are Andreea Bălan cu Tiberiu Argint. Dezvăluiri în premieră

Adevărul despre relația pe care o are Andreea Bălan cu Tiberiu Argint. Dezvăluiri în premieră. Sursă foto: Viva

După ce imaginile cu Andreea Bălan și Tiberiu Argint sărutându-se pe litoral au împânzit internetul, cei doi nu au avut nicio reacție publică care să infirme sau să confirme relația. Însă, adevărul a ieșit la iveală.

Dezvăluiri în premieră despre relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Acum trei săptămâni cântăreața a fost fotografiată la mare în compania prietenei sale, Andreea Antonescu, dar și a unui bărbat. Este vorba despre Tiberiu Argint, fratele prezentatoare TVR, Sonia Argint. Cei doi au fost fotografiați în timp ce se sărutau, iar fanii au tras imediat concluzia că artista a trecut peste divorțul de George Burcea și și-a refăcut viața.

În realitate însă, Andreea nu este implicată în nicio relație amoroasă. Surse din anturajul ei au declarat că ea și Tiberiu Argint ar fi doar prieteni și nimic mai mult de atât. Iar faptul că niciunul dintre ei nu a ieșit public să lămurească situația nu dă credibilitate poveștii lor de iubire.

„De-abia se cunoscuseră, a fost o escapadă. Nu formează un cuplu. Mai țin legătura, mai ies la un restaurant, dar în niciun caz nu sunt iubiți. Însă nici unul nu neagă pentru că amândurora le convine această situație. Andreea pentru a demonstra tuturor că a trecut peste despărțirea de fostul soț, iar Tiberiu pentru că are parte de promovare. Și nu alături de oricine, ci de o femeie extrem de frumoasă. Nu e știe niciodată ce se va întâmpla pe viitor, însă, momentan, nu sunt împreună și nici nu par a avea de gând”, au declarat persoane din anturajul cântăreței pentru Playtech.

andreea balan, tiberiu argint, relatie

Dezvăluiri în premieră despre relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Andreea Bălan l-a uitat pe George Burcea

Artista a trecut peste despărțirea de tatăl fetițelor sale și nu mai păstrează legătura cu acesta decât dacă este vorba despre cele mici. De asemenea, când acesta vine să-și viziteze fetele, Andreea preferă să nu fie prin preajmă, lasându-l sub supravegherea mamei sale.

George Burcea, pe lângă droguri, a avut și ieșirile publice contra Andreei, iar acest lucru este, probabil, imposibil de iertat, mai ales la cum e ea. Și, pe de altă parte, el nici măcar nu a încercat să își ceară scuze după ce a vorbit de Andreea așa cum a vorbit, lucru pe care nu l-a făcut niciun alt bărbat din trecutul ei, cu atât mai mult tatăl copiilor ei și soțul”, au declarat sursele pentru Wowbiz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI