Adevărul despre relația dintre Simona Halep și Sorana Cârstea: „A fost o dispută aprigă”. Amănunte nebănuite

Raluca Juncu 17.10.2019, 10:50
Adevărul despre relația dintre Simona Halep și Sorana Cârstea: „A fost o dispută aprigă”. Amănunte nebănuite

Fostul antrepnor al Simonei Halep, Firicel Tomai confirmă informațiile potrivit cărora ar exista neînțelegeri între Simona Halep și Sorana Cârstea. Se pare că între cele două jucătoare nu a exista niciodată un raport de prietenie intimă, susține acesta.

Relația rece dintre Simona Halep și Sorana Cârstea, actualmente singurele românce din top 100 WTA, transmite sport.ro.

 

Un război mai vechi

„Există de mult, de la junioare această relație rece. Chiar la un meci challenger de aici, de la București, unde Simona a fost aproape să o bată pe Sorana, au și apărut discuții după meci. Niciuna nu voia să piardă, mai ales că atunci Sorana juca puțin mai bine ca Simona, fiind puțin mai mare. Sorana nu concepe să piardă, Simona voia să vină tare din spate să audă lumea de ea, a fost o dispută aprigă. Dar nu doar între cele două, între toate fetele. Când Simona a început să se antreneze și să urce in clasamentul WTA, toți antrenorii erau uimiți de evoluția ei și o priveau că pe cineva pe nepusă masă”, a declarat Firicel Tomai pentru Fanatik, citat de sport.ro.

Sorana Cîrstea, Horia Tecău și Simona Halep
Sorana Cârstea, Horia Tecău și Simona Halep

Simona Halep (28 de ani) ocupă locul al șaselea în clasamentul mondial WTA, în vreme ce Sorana Cârstea (29 de ani) s-a clasat pe poziția cu numărul 76 în topul WTA.

Potrivit ultimelor informații furnizate în presa locală, Sorana Cârstea ar avea o relație cu Ion Alexandru Ţiriac, după ce acesta a anunțat oficial divorțul de Ileana Lazariuc, fiica Anastasiei Lazariuc. Ileana și Ion Alexandru au decis să meargă pe căi diferite,chiar și în ciuda faptului că au doi copii împreună, pe Alexandru şi pe Nicholas Noah.

„Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri, fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate. Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, a scris Ileana Lazariuc, pe pagina ei de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe